Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Trekker van de dijk bij Kwadendamme

Toegevoegd: 08-10-2012, 16.51 uur - Update: 09-10-2012, 16.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
KWADENDAMME - Bij een ongeluk in Kwadendamme is maandagmiddag een trekker van de dijk gereden.  

Het ongeval vond rond 15.15 uur plaats op de Stelsedijk. Een 76-jarige man uit de gemeente Borsele week met zijn trekker en aanhanger te ver uit voor een auto waarna zijn tractor een boom botste en het wiel afbrak. De trekker kwam onder aan de dijk in een sloot tot stilstand. De aanhanger botste tegen een boom en bleef bovenaan de dijk staan.  


De brandweer is ingezet om de combinatie te zekeren zodat deze niet meer naar beneden kon vallen. Vervolgens is het slachtoffer naar boven getild en per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Een gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ingezet. De 76-jarige man had een beenbreuk en enkele gebroken ribben.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nicole Mulder (2) (10-10-2012 om 09:30)
.. Helaas hebben veel automobilisten dit inzicht niet en scheuren ze als idioten over de smalle polderwegen en gaan er maar vanuit dat het "langzaame verkeer" voor hun aan de kant gaat. Ik wens de bestuurder sterkte toe met het herstel.
Nicole Mulder (10-10-2012 om 09:29)
Ik ben iemand die van doorrijden houdt, maar als ik, als automobilist, zo combinatie op een polderweg tegen kom verminder ik snelheid en ga volledig in de berm rijden of ik stop, want als zo combinatie op een verkeerde manier naast de weg komt, dan kan je dit als gevolg hebben.
Freddy (9-10-2012 om 22:40)
@Rubber duck, zo, dus volgens u moeten al deze voertuigen maar van de weg af? en hoe wil jij zaterdags dan je frietjes opeten, of 's dinsdags je aardappeltjes met je kropje sla, want die mogen dan volgens u ook niet van het land gehalen worden?! Plaats alstublieft niet van die onzin reacties.
Jj (9-10-2012 om 09:44)
Ik sta er echt niet van kijken ,dat dit gebeurd zo ik ze zie scheuren in onze polders .Gelukkig zijn er geen andere weggebruikers bij betrokken . Er zijn er ook heel wat die wel normaal rijden !!!!!!!!!!!!!!
Rubber duck (9-10-2012 om 06:18)
Dat gele wiel ziet eruit alsof het het rechter voorwiel van die trekker is wat achter die boom is blijven steken. het zal met een vaartje gebeurd zijn denk ik. het bewijst maar weer dat dat soort voertuigen helemaal niet geschikt is voor de verharde openbare weg.
Cookie-instellingen beheren