Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Tweede arrestatie, gewonde op IC

Toegevoegd: 17-10-2012, 17.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het aantal arrestaties voor de schietpartij in Middelburg staat inmiddels op twee. Naar nu bekend is geworden, is naast de 35-jarige Middelburger vanochtend ook nog een 20-jarige man uit diezelfde plaats opgepakt.


Volgens de politie is het slachtoffer van de schietpartij een 25-jarige Middelburger. Hij ligt in het ziekenhuis. Details over zijn verwondingen zijn niet bekend, maar wel is duidelijk dat hij op de intensive care ligt.

Het slachtoffer zou rond 02.15 uur op twee locaties beschoten zijn: bij kerkgebouw De Hoeksteen op de hoek van de Vrijlandstraat/Roozenburglaan en bij de Topaas. De politie trof het slachtoffer enige tijd later gewond aan in een brandgang bij het Kriekenhof. Rond 03.30 uur werd een ambulance naar deze straat gestuurd.


Zie ook:
- Verdachte schietpartij opgepakt (17-10-2012)
- Gewonde bij schietpartij in Middelburg (17-10-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Heidi (17-10-2012 om 17:40)
Waar moet dat heen met onze buurt.....
Nina (17-10-2012 om 17:23)
Heel veel sterkte aan de familie en vrienden van het slachtoffer, ik hoop dat het slachtoffer hier goed doorheen komt en dat de daders voorgoed achter slot en grendel geplaatst worden.Nogmaals heel veel sterkte
Cookie-instellingen beheren