Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man lichtgewond bij steekpartij Sint Annaland, vrouw gevlucht

Toegevoegd: 22-02-2024, 09.23 uur
Volgens de politie is de dader gevlucht.
Volgens de politie is de dader gevlucht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SINT ANNALAND – Bij de steekpartij in Sint Annaland is vannacht een man lichtgewond geraakt. Volgens de politie is de dader op de vlucht geslagen.


De politie kreeg om iets over 5 uur de melding binnen van een steekpartij in een woning aan de Doublethstraat. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plekke. In de woning bleek daadwerkelijk een steekpartij te hebben plaatsgevonden. Hierbij raakte een man gewond. Hij was gestoken door een vrouw. Hij is ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel.

Volgens de politie is de dader, waarvan nog geen identiteit bekend is, gevlucht. Hij wordt nog gezocht door de politie. De recherche is een onderzoek gestart. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren