Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en droog, morgen kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onderzoek naar schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 26-10-2012, 21.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagavond onderzoek gedaan op de kruising van de Kasteelstraat met de Hobeinstraat in Vlissingen vanwege een mogelijke schietpartij.  


De politie kreeg rond 19.35 uur de melding dat er geschoten zou zijn bij een ruzie. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen zij geen dader of slachtoffer aan. Wel is er een plas bloed en een bloedspoor gevonden. 

Door de politie is meteen de omgeving ruim afgezet voor sporenonderzoek. De technische recherche heeft enkele sporen veilig gesteld. Verder zijn er enkele getuigen gehoord over het voorval. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (27-10-2012 om 08:48)
Best veilig in vlissingen FIJNE STAD HOOR
Moi (27-10-2012 om 08:30)
T,is toch niet te geloven,wildwest vlissingen! Roep,wanneer gaan je ogen open en word er daadwerkelijk wat aan al die zooi gedaan hier! zo,n mooi stadje ,met een slechte naam,doe d'r wat aan!!!
T4 (27-10-2012 om 07:06)
Het wordt steeds erger in vlissingen. nog even en we slapen allemaal met een pistool onder ons kusen.wordt het niet eens tijd voor een echte klopjacht met echte strafen in plaats van een korte torentijd vakantie.VLISSINGEN GAAT STUK ZO...
Vlissinger (26-10-2012 om 22:14)
Komt wel heel dicht bij huis..
Cookie-instellingen beheren