Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, later stevige buien en veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Schade na middelbrand in Vlissingse woning

Toegevoegd: 01-03-2006, 18.59 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN – In Vlissingen heeft woensdag aan het eind van de middag een forse binnenbrand gewoed in Vlissingen.

Rond half zes werd gemeld dat er brand woedde in een woning aan de Adriaen Verdoelstraat. Bij de eerste melding werd gemeld dat er nog enkele personen in het pand zouden zijn. Daarop hebben brandweerlieden en politieagenten de voorruit van de woning ingeslagen.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Korte tijd ging het om een uitslaande brand. De politie heeft één persoon aangehouden. Hij zou de brand hebben aangestoken. Bij de woning is een jerrycan met vloeistof aangetroffen. De naastgelegen woningen werden enige tijd ontruimd.

Enkele ambulances werden ter plaatse geroepen voor bewoners die rook hadden ingeademd. Voor zover bekend is er niemand overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren