Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee ongelukken op Deltaweg

Toegevoegd: 04-11-2012, 14.42 uur
Bij het eerste ongeluk raakte iemand gewond.
Bij het eerste ongeluk raakte iemand gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
KATS - Bij een ongeluk op de Deltaweg nabij Kats is zaterdag iemand gewond geraakt. In de file die ontstond gebeurde nog een ongeluk.


Rond 14.00 uur reed een personenauto met daarachter een aanhanger geladen met stenen nabij het sluizencomplex in een sloot (foto's 1 t/m 7) Volgens de politie is de aanhanger vermoedelijk gaan slingeren waarna het ongeluk plaatsvond.

De bestuurder, een 24-jarige Goesenaar, is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. Hij had geen letsel. Zijn passagiere, een 21-jarige vrouw uit Yerseke, is met nekklachten meegenomen naar het ziekenhuis.

De auto en de aanhanger zijn weggesleept door een takelbedrijf. Door de 24-jarige bestuurder werd een familielid met een vrachtauto en kraan geregeld om de stenen op te halen.

Door het ongeval was er sprake van flink wat verkeershinder. In de file vond ter hoogte van Wilhelminadorp een kop-/staartbotsing plaats tussen twee auto's. Hier was alleen lichte blikschade (foto 8).


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie reijnhout (4-11-2012 om 17:34)
Inderdaad het zoveelste ongeval op de deltaweg!!!! wordt het niet eens tijd dat deze weg ook verdubbelt gaat worden,net als ze met de sloeweg van plan zijn en dan gelijk de snelheid verhogen naar 100km
K (4-11-2012 om 17:23)
Een aanhanger gaat niet zomaar slingeren, ik maak dat alleen mee waneer ik harder ga dan 90, als je dan meteen het gas loslaat volgt de aanhanger weer netjes de auto behalve als je dan gaat remmen, dan vlieg je vd weg dus volgens mij een gevalletje eigen schuld
Lieslam (4-11-2012 om 15:35)
Weer wat op die deltaweg...
Cookie-instellingen beheren