Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Heinkenszand

Toegevoegd: 14-11-2012, 13.23 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Bij een verkeersongeluk in Heinkenszand is aan het einde van de ochtend iemand zwaargewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 11.30 uur op de Oudelandseweg. Het slachtoffer, een fietser, werd aangereden door een auto met aanhangwagen. De ambulancedienst riep de hulp van een traumteam in. Het slachtoffer, een 57-jarige vrouw uit Heinkenszand, is met een hoofdwond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (14-11-2012 om 23:30)
Of het nu een mevr. was met een gewone fiets of een E-bike, de weg is smal en de auto met aanhanger heeft erg veel ruimte nodig. we spraken net nog over het fenomeen dat men soms te snel weer naar rechts gaat en de fietser afsnijdt met de aanhanger. Sterkte aan deze vrouw en hoop dat het goed komt.
Gerard (14-11-2012 om 21:36)
@marco, jou info is alleen relevant wanneer het de schuld is vd vrouw, wanneer ze door de e-bike te hard heeft gereden en daardoor een ongeluk kreeg. Zolang je niet weet wat er gebeurd is hou je commentaar dan voor je!
Kees (14-11-2012 om 21:14)
Auto staat best wel een eind verder en de fiets ook, terwijl het slachtoffer midden op de weg terecht is gekomen. Het lijkt dat ze tegen de aanhangwagen is gereden. @Marco: een elektrische fiets rijdt niet vanzelf en ik denk dat ze uit een uitrit kwam. Anyway: sterkte
Mozes (14-11-2012 om 20:56)
@Marco (14-11-2012 om 17:39 uur) je gunt.... maar er moet..... en wat zou je dan voorstellen, in plaats van hier alle elec. fietsers over een kam te scheren. mensen hebben altijd hun oordeel klaar, maar vergeten dat er voor hun ook een tijd aanbreekt, waarop het allemaal niet makkelijk meer gaat.
Marco (14-11-2012 om 17:39)
Tsjaaa,.... 't Is heel vervelend voor de mevrouw, maar 't is wéér een 'elektrische fiets'. Afgelopen week is daar aandacht aan besteed, en ik hoop dat er nog heel vaak aandacht aan besteed wordt. Ik gun iedereen z'n vrijheid, maar er moet wat gebeuren. Er gaan nog véél ernstige ongelukken gebeuren.
Wen (14-11-2012 om 17:08)
Ik vroeg me al af wat er gaande was.. was rondje aan het lopen en zag eerst politiehelicopter, daarna sirenes en toen ik thuis was trauma.. jeetje zeg! heel veel sterkte en beterschap voor het slachtoffer!!
Cookie-instellingen beheren