Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Flinke buit bij woninginbraak

Toegevoegd: 25-12-2012, 12.26 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - In Axel is maandag ingebroken bij twee woningen aan de Kanaalkade. Van de dader(s) ontbreekt elk spoor.

De inbraken werden gepleegd tussen 15.00 en 23.00 uur. Uit één van de woningen zijn enkele duizenden euro's weggenomen. Uit de andere woning zijn, naast geld, ook sieraden weggenomen.


Om binnen te komen is bij de ene woning een raam opengebroken. Bij de andere woning is een ruit vernield.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna (25-12-2012 om 17:00)
Het is verschrikkelijk! Maar zouden de dieven weten dat er zoveel geld te halen was in die woning? Een normaal iemand heeft, zeker tijdens deze crisis, geen duizenden euro's in huis.
Liesje (25-12-2012 om 16:37)
In een paar dagen tijd zoveel inbraken in Axel !!!! Wanneer zie je hier in Axel de politie surveilleren ? Voelen we ons als burgers nog wel veilig ?
Jan (25-12-2012 om 15:29)
Wat laf van de daders om op deze wijze anderen te benadelen. Het is momenteel schering en inslag. Laten we hopen dat de daders gepakt worden en zwaar gestraft zullen worden!
Cookie-instellingen beheren