Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Grijpskerke

Toegevoegd: 20-01-2013, 08.18 uur
Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke. Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke. Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke.
Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - De hulpdiensten zijn zondagmorgen opgeroepen voor een eenzijdig ongeluk bij Grijpskerke. 


Rond 07.20 uur raakte een automobilist door de gladheid van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. Het ongeval vond plaats op de Middelburgseweg, net voor Grijpskerke. In eerste instantie was het niet duidelijk of de inzittende zelfstandig uit de auto konden komen. Hiervoor is de brandweer met diverse voertuigen uitgerukt.

Bij aankomst van de ambulance bleek dat de hulp van de brandweer niet nodig was. Door de ambulance is één slachtoffer met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. 

Op de Walcherseweg liggen veel sneeuwduinen. Door de wegbeheerder is eerder vannacht al een snelheidsbeperking ingesteld van 30 km/u vanwege de extreme hoeveelheid sneeuw die de weg opwaait. De politie heeft vanwege de veiligheid de weg tijdens het ongeluk volledig afgesloten voor het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mia (21-1-2013 om 01:28)
Wat een gezeur over de strooiers, Beseffen jullie wel dat die mensen 24 uur in touw zijn, Over waar en welke plekken ze moeten strooien hebben ze GEEN zeggenschap over. Klaag maar bij de gemeente en waterstaat en de provincie, dat zijn de mensen die opdracht geven.
Respect! (20-1-2013 om 23:11)
Bah al die klagende berichten!Het is super moeilijk om de weg met dit weer perfect schoon te krijgen.Ik vind dat deze hardwerkende mensen veel meer waardering verdienen want als wij op ons bedje liggen of lekker warm binnen zitten of schaats- sneeuwpret hebben zijn hun keihard aan het werk voor ONS!
Sneeuw (20-1-2013 om 21:28)
Vanavond de stoep en straatje bij ons huis met sneeuwschuiver van de sneeuw ontdaan en zout gestrooid. Alles weer weg en piekfijn in orde. Dus het kan wel als je er maar op tijd bij bent, behalve als het gaat ijzelen natuurlijk
IK VEEG MIJN STOEPJE!! (20-1-2013 om 20:26)
Och och, wat een gezeur over strooien en sneeuwschuivers. Als iedereen nou ook eens zijn eigen stoepje sneeuwvrij zou maken en meteen ook een gedeelte van de straat waar niet gestrooid wordt, dan denken we ook eens aan de ouderen onder ons die nu de straat niet op durven.
Hulpverlener (20-1-2013 om 20:11)
De weg hier was goed gestrooid, de grootste stukken waren perfect schoon, er was recent geen sneeuw meer gevallen maar er was sprake van sneeuwduinen in de berm die door de hevige wind de weg op waaiden en daar bevroren. Dus wie is er nu schuldig? Moeder natuur???
Buikschuiver (20-1-2013 om 20:10)
Wel grappig om te lezen hoe veel mensen menen dat er veel meer sneeuwschuivers zouden moeten zijn en nog veel meer strooien. Maar over nog meer belastingverhoging wil vast niemand horen, toch ?
Cookie-instellingen beheren