Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Grijpskerke

Toegevoegd: 20-01-2013, 08.18 uur
Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke. Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke. Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke.
Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - De hulpdiensten zijn zondagmorgen opgeroepen voor een eenzijdig ongeluk bij Grijpskerke. 


Rond 07.20 uur raakte een automobilist door de gladheid van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. Het ongeval vond plaats op de Middelburgseweg, net voor Grijpskerke. In eerste instantie was het niet duidelijk of de inzittende zelfstandig uit de auto konden komen. Hiervoor is de brandweer met diverse voertuigen uitgerukt.

Bij aankomst van de ambulance bleek dat de hulp van de brandweer niet nodig was. Door de ambulance is één slachtoffer met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. 

Op de Walcherseweg liggen veel sneeuwduinen. Door de wegbeheerder is eerder vannacht al een snelheidsbeperking ingesteld van 30 km/u vanwege de extreme hoeveelheid sneeuw die de weg opwaait. De politie heeft vanwege de veiligheid de weg tijdens het ongeluk volledig afgesloten voor het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sneeuw (20-1-2013 om 12:22)
Wel eens van sneeuwschuivers gehoord. Neen. In Duitsland rijd de winterdienst onophoudedelijk op de wegen, eerst vegen en er achyeraan zout strooien, uiterst effectief.
Jopie (20-1-2013 om 11:05)
De zoveelste die denkt ''dat zal mij niet gebeuren hoor...'' Rij toch eens wat voorzichtiger allemaal en vertrek op tijd, in plaats van gehaast toch zo snel door de sneeuw en glad asfalt te moeten crossen: je bent daarbij zowel een gevaar voor jezelf als voor je omgeving!
Myranda (20-1-2013 om 11:04)
Gek hoor de boeren moeten wel de modder opruimen maar de sneeuw opruimen ho maar ik vind dat ze dat ook moeten verplichten
Jaap (20-1-2013 om 10:14)
Je kunt wel een 30 km limiet instellen maar de instelling van velen onder ons is dat we dat toch niet accepteren met dit als gevolg......
Hulpverlener (20-1-2013 om 09:11)
Dat is dan het tweede ongeval op dezelfde weg en vrijwel op dezelfde locatie, gisteren aldaar een auto op z'n kop zien liggen.
Cookie-instellingen beheren