Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Grote brand in pastorie Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 13-03-2013, 09.02 uur - Update: 10-01-2014, 16.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUD- VOSSEMEER - In de oude pastorie naast de rooms-katholieke kerk in Oud-Vossemeer is woensdagochtend brand uitgebroken. De vlammen slaan uit het dak.  

De ramen uit de bovenverdieping zijn kapot. De brand in het pand aan de Dorpsweg werd kort voor zeven uur ontdekt. De brandweer schaalde de brand gelijk uit voorzorg op naar een middelbrand. Omdat het vuur snel om zich heen greep moest de brand van buitenaf worden geblust. De brand trekt veel bekijks.

De veiligheidsregio waarschuwt voor de vele rook die bij de brand vrijkomt en adviseert om ramen en deuren te sluiten. Mede door de forse rookontwikkeling heeft de brandweer besloten de brand op te schalen naar een GRIP1. Er zijn diverse blusvoertuigen, een hoogwerker en een waterwagen ter plaatse om het vuur te blussen. De politie rijdt in de omgeving rond met het bericht ramen en deuren te sluiten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (13-3-2013 om 11:39)
Op p2000 staat om 11.18 nog steeds meldingen van een schoorsteenbrand.
Rico b (13-3-2013 om 10:52)
Toch jammer dat jullie geen like functie hebben.anders had ik m graag geliked en gedeeld op facebook. Misschien een tip?
Cookie-instellingen beheren