Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier aanhoudingen voor zakkenrollerij

Toegevoegd: 04-05-2013, 13.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.10 uur zijn, aan de Koepoort in Goes, vier personen aangehouden op verdenking van zakken / tassenrollerij.  


Het gaat om een 29-jarige vrouw, een 38-jarige vrouw, een 24-jarige man en een 41-jarige man, allen afkomstig uit Roemenië. Klanten van verschillende horecagelegenheden in het centrum van Goes gaven aan eerder die nacht te zijn bestolen van hun mobiele telefoon. 

In al de horecagelegenheden waren tevens de vier aangehouden verdachten geweest. Zij zijn door de politie aangetroffen bij een auto op het parkeerterrein aan de Koepoort.

Bij onderzoek bleek dat zij in het bezit waren van in ieder geval één van de gestolen telefoons. De verdachten zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (5-5-2013 om 11:04)
Vreemd, ik lees alleen de kop van dit bericht, en denk gelijk aan roemenen.... ik lees het volledige artikel.. en jawel hoor.. ben ik paranormaal begaaft misschien, of gewoon realistisch?
Jeroen (5-5-2013 om 10:42)
Fijn die open grenzen de pvda is trots,dat zij hun oost europse criminelen vrienden naar hier komen om de boel op te lichten en ons werk pikken maar ook onze eigendom. De rechter zal wel medelijden met ze hebben,gratis advocaat van onze belasting geld.
T. R. (5-5-2013 om 10:02)
Iedereen controleren aan de grens, ze kunnen veel te makkelijk met onze gestolen goederen terug de grens over. Lang Leve Europa.
Zelle (5-5-2013 om 04:54)
Het is een verdenking, ze zijn dus nog niet schuldig.
Jan (4-5-2013 om 14:31)
Dat was een goede nacht, gefeliciteerd politie !
Peter (4-5-2013 om 13:58)
Zet foto's van de daders op internet dan kunnen we ze ook in de gaten houden.
Cookie-instellingen beheren