Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhanger tractor in de sloot

Toegevoegd: 07-06-2013, 18.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vrijdagmiddag rond 13.00 uur is er een aanhanger van een tractor in de sloot beland. Bij het voorval raakte niemand gewond. 

Het eenzijdige ongeval vond plaats in een bocht op de Oostperkweg in Middelburg. De aanhanger met daarop een watertank kwam op zijn kop terecht. De trekker bleef overeind staan. 


Gedurende de bergingswerkzaamheden is er één rijstrook afgesloten geweest voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Handige_harry (10-6-2013 om 20:54)
Tinus, in principe kan zo'n gladde band op zich geen kwaad, maar het laat wel zien dat er het één en ander niet goed is afgesteld. Blijkbaar geeft dit bedrijf daar niet zoveel om. Ik vraag met echt af of rijden met zo'n snelheid kostenbesparend is...
Chris (9-6-2013 om 19:00)
Dit bedrijf rijd vaak asociaal. ik als boer schaam me voor hun, want door hun krijgen wij een slechte naam. binnen of buiten de bebouwde kom maakt hun niet uit het kraanverhuurbedrijf waar ze voor rijden mag ook wel eens achter zijn oren krabben met zulk personeel
Fokje (9-6-2013 om 15:20)
Ja wat Mieke zegt sluit ík me bij aan!
Tinus (8-6-2013 om 14:43)
Juist ja... en nog een gladde band op dat geval ook, nu maakt dat niet zoveel uit bij zo een gewicht maar toch.. wordt daar uberhaupt op gelet bij dit soort zware jongens?
Eddie (8-6-2013 om 02:58)
Je kan hem ook gewoon recht op staand vullen...
Tinus (8-6-2013 om 00:59)
Is dit niet het zelfde bedrijf wat al een keer in m burg op de torenweg met zon zelfde aanhanger is verongelukt
Cookie-instellingen beheren