Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Zwaargewonde na val Nieuwdorp

Toegevoegd: 17-06-2013, 19.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWDORP - Een wielrenner is maandagavond zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht na een val van de fiets. 


Rond 18.10 uur kwam het slachtoffer door nog onbekende oorzaak ten val. Het voorval vond plaats op de kruising van de Kasteelweg – Stoofweg – Korenweg in Nieuwdorp. Naast een ambulance en een rapidresponder is er ook een traumahelikopter ter plaatse geweest.

Het slachtoffer is vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Over de toedracht van de valpartij is nog niks bekend. De politie sluit niet uit dat het slachtoffer onwel is geworden. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adje (19-6-2013 om 17:32)
Jaap Verkeer- aub doe normaal. Wij weet jouw mening over fietsers en je zit ver naast.
K (19-6-2013 om 13:17)
@jaap inderdaad ze rijden 40 of 50 km per uur doen net of ze niks horen en zien ze verwachten dat automobilisten maar stoppen zodat zij nooit hoeven af te remmen. autoracen mag alleen op een circuit maar fietsracen mag gewoon op de openbare weg levensgevaarlijk en niet van deze tijd
Ronald (19-6-2013 om 12:14)
@Jaap, Ik heb maar 1 leven, ben wielerTOERIST, houdt mij altijd netjes aan de verkeersregels, houdt rekening met overige verkeersdeelnemer en ja..ik ga soms hard (alleen waar het kan). Ik ben dit soort domme reactie zo beuhhhhh. Net of elke wielrenner een wielerterrorist is. Kijk eens in de spiegel!
Jaap Verkeer (18-6-2013 om 10:29)
Heeft niets met dit specifieke ongeval te maken maar eigenlijk hoort ongeorganiseerd sporten niet thuis op de openbare weg. Wielrenners rijden blind, alle ver- en geboden negerend, in het rond. Als of ze meer dan 1 leven hebben.
Duiker (17-6-2013 om 22:37)
Ik zou nu natuurlijk net zo kunnen reageren zoals er bij een duikongeval wordt gedaan, maar dat wordt ik zelf steeds onpaselijk van en doe het dus ook NIET!!! Veel sterkte en beterschap voor deze SPORTER! en Hulde aan hen hulpverlenen!!!
Adje (17-6-2013 om 22:29)
Veel sterkte aan de Man en de familie.
Cookie-instellingen beheren