Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote verkeerscontrole A58 Rilland

Toegevoegd: 19-06-2013, 11.32 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - De politie heeft dinsdagavond en in de nacht van dinsdag op woensdag een grote controle gehouden op de A58 bij Rilland.

De controle vond tussen 19.00 uur en 02.00 uur plaats op parkeerplaats 't Scheld. Tijdens de controle zijn voor verschillende feiten bekeuringen uitgedeeld door de politie en Marechaussee. Bestuurders werden bekeurd omdat zij teveel hadden gedronken, omdat hun voertuig te gladde banden had, omdat ze reden met een ongeldig/verlopen of helemaal geen rijbewijs, omdat hun verlichting niet in orde was, omdat zij geen gordel droegen en omdat de APK van hun voertuig verlopen was.


Eén automobilist wenste kennelijk niet mee te werken aan de controle en hij probeerde er vandoor te gaan door te keren op de snelweg. Deze meneer is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en zijn auto werd, op last van de officier van justitie verbeurd verklaard. Zijn gegevens zijn niet bekend.

Ook werd een man van 41 jaar oud uit Bergen op Zoom aangehouden wegens witwassen van geld. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zijn auto werd in beslag genomen.

De Belastingsdienst heeft beslag gelegd op 25 voertuigen en door hen is € 10.000,- aan openstaande belastingschulden geïnd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (19-6-2013 om 16:17)
Ik heb niets tegen controle, maar je kan ook overdrijven. Ik was dus de klos, 1 van de 2 lampjes van mijn kenteken deed het niet. Da's dus 45 Euro. Ten eerste, ik heb er 2 dus brand er altijd nog 1. Als ik het zou weten had ik hem wel vervangen. En dat wil respect van burgers?
Vlissinger (19-6-2013 om 14:23)
Keren op de snelweg om te vluchten... ik kan hier alleen maar op lachen, er staat een file en een hoop motoragenten, en dan zou het niet opvallen als je gaat spookrijden?. wel een magere winst voor de belastingdienst, het sjoemelen lukt blijkbaar steeds beter! gelukkig maar.
S.Schager (19-6-2013 om 13:05)
Zijn bij deze controle geweest en hierboven staat vermeld wat de opbrengst is. Wat wij wel eens zouden willen weten wat het gekost heeft!!
Els (19-6-2013 om 13:00)
Tijd om criminelen te vangen hebben ze niet,wel om mensen te plukken. Waarom respect voor ambtenaren het zijn net zulke tuig als de hele tweede kamer.
Piet (19-6-2013 om 12:40)
Mooi werk zo! Modelburgers worden niet gepakt zie je wel, 's nachts tref je de raarste snuiters aan.
Controlados (19-6-2013 om 12:27)
Goed dat die criminelen zijn opgepakt, dat moeten ze vaker doen. toch zie ik niet meer in wat dat met een "verkeers"controle te maken heeft. want dat heeft het niet en is ook niet de reden dat de overheid dit doet. het is een slap smoesje wat de lading moet dekken.
Cookie-instellingen beheren