Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Motorrijder komt ten val op rotonde

Toegevoegd: 23-06-2013, 17.31 uur
Het eenzijdige ongeval op de rotonde.
Het eenzijdige ongeval op de rotonde.
© Foto: Frans Bosscha / 112Stadsgewest
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de rotonde nabij de Sloeweg-Noord is zondagmiddag een motorrijder ten val gekomen. 

Het eenzijdige ongeval vond rond 15.20 uur plaats. Op de motor zaten twee personen welke zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Na onderzoek bleken beide lichte verwondingen te hebben opgelopen. Hiervoor hoefden zij niet naar het ziekenhuis.


De politie heeft de motor nog nagekeken op mogelijke technische mankementen. Over de oorzaak van de valpartij is niks bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (25-6-2013 om 15:01)
@Alex. Heeft niemand je vertelt dat dat een auto voor vrouwen is?
Alex (25-6-2013 om 06:05)
Hokjes plaatsen typisch nederlanders. Bange ensen rijden grote dikke auto's en hebben als ze een hond hebben een rottweiler, ik kijk naar een model en mij zegt status totaal niets ik rijdt Daihatsu Copen en heb een jack as hond.
A (24-6-2013 om 19:31)
@ al die anti SUV-rijders: Als ik ( een arrogante kwast ) het had zien gebeuren dat die motorrijder was onderuit gegaan. Was ik als SUV-rijder zeker gestopt om te helpen.. Al is het om mijn grote vervuilende auto voor de motorrijders te zetten om ze te beschermen tegen die lease rijders..
Haha (24-6-2013 om 11:46)
Nou nou Peter, geef maar toe dat je eigenlijk stiekem ook wel een mooie grote SUV zou willen rijden....
Ikke (24-6-2013 om 11:04)
@A, ja precies, het zijn de SUV die met hun te grote benzine slurpende auto's die randjes kapot rijden. je reactie had meer gewicht in de schaal gelegd zonder die laatste zin. Sluit me aan bij Peter
Ad (24-6-2013 om 10:14)
@A, Wat ben jij een ingenomen arrogante kwast, sterkte voor de motorrijders...
Cookie-instellingen beheren