Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Motorrijder komt ten val op rotonde

Toegevoegd: 23-06-2013, 17.31 uur
Het eenzijdige ongeval op de rotonde.
Het eenzijdige ongeval op de rotonde.
© Foto: Frans Bosscha / 112Stadsgewest
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de rotonde nabij de Sloeweg-Noord is zondagmiddag een motorrijder ten val gekomen. 

Het eenzijdige ongeval vond rond 15.20 uur plaats. Op de motor zaten twee personen welke zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Na onderzoek bleken beide lichte verwondingen te hebben opgelopen. Hiervoor hoefden zij niet naar het ziekenhuis.


De politie heeft de motor nog nagekeken op mogelijke technische mankementen. Over de oorzaak van de valpartij is niks bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (23-6-2013 om 20:52)
Gelukkig zijn ze beide ongedeerd. En Nederland is qua wegen een prachtig land om met de motor te rijden maar gevaar ligt altijd op de loer.....nog vele veilige kilometers....(motorijder)
Peter (23-6-2013 om 19:41)
@ A, Nee, de gemiddelde SUV-rijder heeft nergens last van, maar ook weinig ook voor een ander, een vervuilende, over-sized auto, die vaak meer voor de show is dan praktisch, vaak ter compensatie van....
Ed (23-6-2013 om 18:13)
Ben bekend met de rotonde en ook een motor rijder kom daar ook langs en die akelige drempels ( rubber blokken ) kun je inderdaad flink mee onderuit gaan
A (23-6-2013 om 17:46)
Ik weet niet of die motorrijder uit de buurt kwam.. Maar bij die rotondes hebben ze van die kleine drempeltjes gelegd. Sommige zijn versleten. Kan begrijpen als motorrijder er een stuurfout op kan maken.... Gelukkig heb ik met een SUV daar niet echt veel problemen mee.. :-)
Cookie-instellingen beheren