Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schoten gelost bij wildwest na inbraak

Toegevoegd: 10-07-2013, 07.59 uur
Foto 8 van 28

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SCHAAM JE DIEP POLITIE!! (10-7-2013 om 23:03)
Om je diep te schamen! De NL politie en de Belgische konden ze niet pakken!!!!!!! SCHAAM JE DIEP! Grens en tunnel blokkeren!!! En met scherp schieten op de benen! Zo werdt ons dat ook geleerd in dienst.NEE ze mogen niks meer! KUTJUSTITIE! Ze willen alleen maar GELD van ons innen! En verder niks!!!
Piet (10-7-2013 om 22:38)
Grappig dat iedereen hier roept dat de politie eerder had moeten schieten of ze van de weg had moeten beuken. Het gaat hier om een simpele inbraak in een winkel, niet eens in een woning. Ga je het leven van burgers, agenten en verdachten in gevaar brengen voor wat ipads? Droevige lui hier..
Joep (10-7-2013 om 22:34)
Twee weken geleden mochten er nog spijkermatten gebruikt worden en nu niet meer want er moet eerst geevalueerd worden. Dat gaat waarschijnlijk een paar jaar duren zeker. Dat evalueren.
Alverna (10-7-2013 om 22:06)
Dus als ik het goed begrijp uit dit arikel zijn er zeker 3 afzonderlijke achtervolgingen geweest in deze zaak en is daarbij geen enkele verdachte aangehouden kunnen worden? Bravo nationale politie in Zeeland, dit klinkt toch heel erg als een testimonium paupertatis waarop best consequenties volgen.
Mirjam (10-7-2013 om 20:31)
Wat wil de politie ons nu allen zeggen? Ja, ......Misdaad loont. Ik heb nu al weer een boete te pakken omdat ik 3 km. te hard heb gereden. De vorige boete was ook een snelheidsovertreding van juist ja....5 km. Zou de politie nu niet zijn aandacht op het échte werk moeten zetten ipv burgertje pesten?
De Gier (10-7-2013 om 20:10)
ONBEGRIP!! De politieagenten zijn mietjes, omdat ze niets mogen? Wat een onzin staat er op dit medium. De politie wil heel graag, maar is aan handen en voeten gebonden......
Cookie-instellingen beheren