Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 12 km

Tegen boom en in sloot: één gewonde

Toegevoegd: 13-07-2013, 05.35 uur - Update: 13-07-2013, 13.13 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeluk in Middelburg is vannacht iemand gewond geraakt.

De auto waarin het slachtoffer zat raakte een boom en belandde daarna in een sloot. Het ongeluk gebeurde rond 03.15 uur op de Koudekerkseweg tussen Middelburg en Koudekerke. De brandweer werd even later ook opgeroepen omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling.


In eerste instantie gingen agenten en een ingeschakelde ambulance ter plekke. Beide zijn de hele weg op- en afgereden maar zij troffen niemand aan. Uiteindelijk werd met behulp van het inzetten van de zwaailichten, een oplettende boer en geroep een 26-jarige man uit Middelburg aangetroffen in zijn auto.

De man was door de bosjes aan de zijkant van de weg gereden en in een sloot tegen een akker terechtgekomen. Hierdoor was hij nauwelijks zichtbaar vanaf de doorgaande weg. De brandweer hoefde niemand uit het voertuig te knippen maar heeft wel de ambulancedienst, de politie en het bergingsbedrijf geassisteerd.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De politie meldde vanochtend dat de man geen verwondingen had opgelopen. Er werd nog gezocht naar een eventuele tweede inzittende maar die werd niet aangetroffen. Bij de zoekactie werd ook een politiehond ingezet.

Alcohol
Mogelijk heeft de automobilist alcohol genuttigd. Verder zou het slachtoffer mogelijk de autogordel niet om hebben gehad. Bij de man kon ter plekke geen ademanalyse worden afgenomen. In het ziekenhuis in Goes is daarom bij hem een bloedonderzoek verricht. De uitslag is niet bekend. In afwachting van de uitslag is wel het rijbewijs van de man tijdelijk ingevorderd. 

Vanwege het ongeluk was de Koudekerkseweg in beide richtingen enige tijd afgesloten. Nadat het voertuig rond 05.20 uur was geborgen kon de weg weer worden vrijgegeven. De auto is total loss. Het voertuig is afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (15-7-2013 om 19:58)
De boom was genadig. Grijp je nieuwe kans en drink niet meer in het verkeer.
Duidelijk (14-7-2013 om 02:03)
@VdVonck ..... Mogelijk heeft de automobilist alcohol genuttigd. Duidelijk gevalletje van waar rook is, is vuur. 10 pilsjes en een total lossje dus.
Wee (13-7-2013 om 21:53)
Ziet er slecht uit. Soms is onkunde de oorzaak,kan ook wel snelheid zijn zo aan het vrak te zien. De mensen die door eigen schuld verongelukken zijn net zo schuldig dan diegene welke een potje bier teveel op hadden. Mensen die amper met hun eigen voertuig kunnen omgaan ,hebben soms al vonnis klaar.
VdVonck (13-7-2013 om 19:03)
Marja, waar heb je gelezen dat hij alcohol tot zich heeft genomen? Beetje jammer om zo'n reactie te plaatsen over iemand als je blijkbaar amper kunt lezen.
Marco (13-7-2013 om 13:39)
Zulke types rijden ook elke avond/nacht door de Duinstraat/Middelburgsestraat in Koudekerke. Met de snelheden die dit soort gevolgen hebben. In het dorp mag je 30, buiten het dorp 60 ! En geen 160 km/h. Nooit meer op/in 'n motorvoertuig is de enige oplossing. En álles laten betalen.
Marja (13-7-2013 om 10:15)
Gelukkig zijn er geen onschuldige mensen het slachtoffer geworden door deze alcoholnuttiger,en voor de rest!geen medelijden voor zulk soort bestuurders en nooit geen rijbewijs meer terug geven,dat zal zulke mensen wel leren en hopelijk kunnen zulk soort lui alle kosten betalen van de hulpverlening
Cookie-instellingen beheren