Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 12 km

Beknelling bij botsing vrachtauto's

Toegevoegd: 22-07-2013, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een aanrijding tussen twee vrachtwagens vanmiddag in Tholen is één persoon bekneld komen te zitten.
 
Het ongeluk gebeurde rond 14.35 uur op de kruising Energieweg - Marconiweg - Welgelegen. De vrachtwagens raakten elkaar op de kruising en reden vervolgens richting een sloot.


De ene bestuurder kwam er beduidend beter vanaf dan de andere. De ene bestuurder bleef voor zover bekend ongedeerd maar de ander raakte ernstig gewond en moest door de brandweer uit de vrachtwagen worden geknipt. Brandweerploegen uit Tholen, Bergen op Zoom en Sint Annaland werden ingezet om hulp te verlenen.

Ook de traumahelikopter werd opgeroepen. Deze is uiteindelijk niet meer ingezet. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard van zijn verwondingen is nog niets bekend.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De kruising is daarom nog steeds volledig afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (24-7-2013 om 14:40)
Vrachtauto's zijn stevige voertuigen maar hebben 1groot nadeel althans de meeste, ze hebben geen neus dus bij een aanrijding met andere vrachtwagen is de chaffeur t haasje want zonder fatsoenlijke kreukelzone krijgt hij de klappen helaas terwijl een truck met neus veiliger en zuiniger is
Aanwezig (23-7-2013 om 12:48)
Allebei hadden ze de gordel om. wat denk je als je tegen elkaar klapt dat je ruit dan heel blijft. dit is weer een reactie die nergens overgaat.
Rien (23-7-2013 om 00:59)
Niet om met modder te gooien, maar ik ben benieuwd wie van de 2 zijn gordel om had? Als die kapotte ruit betekend dat dit niet zo was, dan heeft hij een behoorlijke smak gemaakt. Ik wens hen beide veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren