Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 89 km

Meisje (4) krijgt frituurvet over zich heen

Toegevoegd: 03-08-2013, 19.14 uur - Update: 04-08-2013, 12.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
VEERE - Een 4-jarig meisje uit Beusichem (Gelderland) is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een incident in Veere.   


Rond 17.15 uur vond het een ongeluk plaats aan de Kaai in Veere. Het slachtoffertje wandelt samen met haar ouders en nog drie van hun kinderen over de Kaai waar op dat moment bij een viskar een hete pan met bakolie onbeheerd staat af te koelen.

Het meisje loopt in haar onbevangenheid tegen de pan aan en krijgt de hete olie over haar lichaam. Omstanders koelen het kind direct met een waterslang in afwachting van de ambulance. Ook is een traumaheli opgeroepen. Omdat er gelukkig geen direct levensgevaar is, wordt het slachtoffertje met de ambulance naar het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Ze liep brandwonden op aan haar handen en borst.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de vraag hoe dit ongeluk heeft kunnen gebeuren.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MM (5-8-2013 om 11:45)
Verschrikkelijk! Sterkte voor familie en het meisje zelf. Compliment voor omstanders voor het snelle reageren
Adrie. (4-8-2013 om 13:55)
Ik denk dat die man van de viskraam ook wel een slapeloze nacht heeft gehad want die voelt zich toch ook schuldig dat het zo is gelopen want dit ging mischien al jaren goed. Ik hoop dat haar vrienden en vriendinnen haar goed opvangen want dat is belangrijk zodat ze er wel bij blijf horen.
Alfons (4-8-2013 om 10:53)
Verschrikkelijk om te lezen. Heel veel sterkte voor dat meisje.
T is wat (4-8-2013 om 10:47)
Ah, wat rot dat dit gebeurd is! Heel veel sterkte voor het meisje en haar ouders! Beterschap hoor!
J.Jobse (4-8-2013 om 04:15)
Verschrikkelijk voor dit meisje , en haar familie , hopelijk hersteld ze spoedig , Weet uit ervaring wat de latere gevolgen kunnen zijn zowel op medisch als op sociaal gebied .( nu 66 ). Heel veel sterkte voor alle betrokkenen.
Bewoner Zeeland (4-8-2013 om 00:37)
Sterkte voor de ouders en het slachtoffer een van de ergste dingen die je kan overkomen verbranding door frituurvet en water. Super dat alles in de kast is getrokken om slachtoffer te helpen
Cookie-instellingen beheren