Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Wietplantage ontdekt Middelburg

Toegevoegd: 26-08-2013, 22.28 uur - Update: 27-08-2013, 12.03 uur
De kwekerij is door een bedrijf ontmanteld. De kwekerij is door een bedrijf ontmanteld.
De kwekerij is door een bedrijf ontmanteld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning in Middelburg is maandagmiddag een wietplantage ontdekt. Dat heeft de politie bevestigd.


De kwekerij werd aan het einde van de middag aangetroffen in een appartement aan de Van Heemskerckstraat in de Stromenwijk. Energiebedrijf Delta kwam ter plekke om te kijken naar de elektrische installatie en een gespecialiseerd bedrijf werd ingeschakeld om de kwekerij te ontmantelen.

Volgens de politie werd een onderzoek gestart nadat via Meld Misdaad Anoniem een melding binnen was gekomen over de kwekerij. Een meting bevestigde het vermoeden van de aanwezigheid en daarop viel de politie binnen. Een 25-jarige bewoner werd aangehouden en in verzekering gesteld.

De kwekerij omvatte 140 hennepplanten. De stroom bleek illegaal te worden afgetapt van de energieleverancier. Er is daarom aangifte gedaan van diefstal van stroom. De stroomaansluiting is afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marja (28-8-2013 om 18:48)
@vlissingse ..oeps dat ik nou net door een vlissingse er op gewezen word door mijn taalfout zeg!maar als je goed leest en nadenkt dan moet je gewoon begrijpen dat die gozer het wel anders bedoeld mijns inziens want anders solliciteer je wel en sta je niet voor het raam te koekeloeren volgens mij
Anno (28-8-2013 om 16:34)
@marja Voor hetzelfde geld doet deze jonge niemand kwaad en houd hij alleen van plantkunde zoals de meeste growers. Is kijken wat er met jouw oh zo geliefde landje gebeurd als iedereen naar de coke overstapt omdat wiet niet meer te krijgen is. Vraag maar aan iedere jaren 60/70er.
Johanna (28-8-2013 om 10:11)
Wat jammer, dat het van korte duur is ,na een paar dagen starten ze op een andere plaats. @ je heb gelijk, dit zijn beroeps profiteurs , wanneer ze zo,n plantage opruimen ,laten de op diegene, die zich bezig houden met die zooi ,opzelfde manier opruimen ,als de plantage ,verbranden dus
Vlissingse (27-8-2013 om 22:57)
@marja: volgens mij ben jij hier de domme, want ten eerste is het gozer en ten tweede bedoelt K dat ie hetzelfde wilt doen als degene die het op moeten ruimen, niet als drugsdealer. Ik vind het helemaal geen rare opmerking.
Harry (27-8-2013 om 17:40)
Wanneer gaan we wiet nou eens gewoon legaliseren? Weg uit de criminele sfeer. Alcohol kan je toch ook overal kopen? Iemand onder ons die nooit een jointje heeft gerookt? Behalve Bill Clinton dan, i did not inhale zeg maar.
Marja (27-8-2013 om 16:07)
@k ben jij dom?of lijkt dit maar zo?als je wilt gaan werken ga je solliciteren en geef je niet zulke rare opmerkingen op dit artikel...zulke kanslozen als die goser moeten ze gelijk voor jaren verbannen uit onze maatschappij .ook vanwege diefstal van stroom waar andere mensen hard voor moeten werken
Cookie-instellingen beheren