Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Wielrenner aangereden door tractor

Toegevoegd: 01-10-2013, 17.02 uur
Door: Rolf de Feijter

NIEUW EN SINT JOOSLAND - Afgelopen Zaterdag is een 59-jarige wielrenner uit Vlissingen op de Koedijk ten val gekomen en gewond geraakt. Dat heeft de politie zojuist pas bekend gemaakt.

De wielrenner reed samen met een andere wielrenner achter elkaar. Ze werden ingehaald door een tractor, voorzien van een aanhanger in de vorm van een grote groene bak. De wielrenner viel nadat hij door deze bak werd geraakt. De andere wielrenner reed vervolgens ook nog over het slachtoffer heen.


Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar bleek dat de Vlissinger zijn bekken op meerdere plaatsen gebroken had, alsmede een sleutelbeen. De tractor is doorgereden en heeft vermoedelijk niets van het ongeval gemerkt. De politie is op zoek naar de bestuurder van de tractor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Veldzigt (2-10-2013 om 16:32)
Kennelijk is een wielrenner per definitie fout. Ik heb zelf een racefiets en maak regelmatig kennis met 'gewone' fietsers die al twitterend, niet op- of omkijkend etc zich door het verkeer begeven. Geen pretje net zomin als een tegemoetkomende tractor met aanhang.
Jan (2-10-2013 om 13:29)
De tractor bestuurder merkte niets?. en dat moeten we geloven?? denk eerder dat hij gewoon doorreed en net deed of hij het niet merkte in de hoop dat ze hem nooit meer zullen vinden. dit is alweer het zoveelste geval van doorrijden na een ongeval.echt triest,
Jeannet (2-10-2013 om 11:39)
Mijn man rijdt tractor en is toerfietser. Begrip voor elkaars bezigheden is schijnbaar alleen mogelijk als je weet waar je over praat. De tourfietser krijgt meestal de negatiefste reakties, erg jammer. De gemiddelde tractorrijder vindt dat zij voorrang hebben, want die zijn aan het werk, ook jammer
Leo (2-10-2013 om 11:38)
Inderdaad Fred,en dan leer je de volgauto een les op jouw manier want er rijdt geen politie door de polder. Deze fietsen voldoen veelal niet aan de verkeers wegenwet. Vaak geen bel en verlichting alsmede achterspatboard met reflector.
JaapV (1-10-2013 om 21:50)
Dit is toch geen wielrenner maar een sportfietser? Wielrenners doen mee aan koersen en die zij beschermd.Het hardfietsen op de weg is een gevaarlijke hobby.
F (1-10-2013 om 21:06)
Zouden de eerste 2 wielrenners zijn die ACHTER elkaar aan reden in de polder... Hier rijden ze minimaal 3 breed over die smalle polderweggetjes... mvg,f
Cookie-instellingen beheren