Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner aangereden door tractor

Toegevoegd: 01-10-2013, 17.02 uur
Door: Rolf de Feijter

NIEUW EN SINT JOOSLAND - Afgelopen Zaterdag is een 59-jarige wielrenner uit Vlissingen op de Koedijk ten val gekomen en gewond geraakt. Dat heeft de politie zojuist pas bekend gemaakt.

De wielrenner reed samen met een andere wielrenner achter elkaar. Ze werden ingehaald door een tractor, voorzien van een aanhanger in de vorm van een grote groene bak. De wielrenner viel nadat hij door deze bak werd geraakt. De andere wielrenner reed vervolgens ook nog over het slachtoffer heen.


Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar bleek dat de Vlissinger zijn bekken op meerdere plaatsen gebroken had, alsmede een sleutelbeen. De tractor is doorgereden en heeft vermoedelijk niets van het ongeval gemerkt. De politie is op zoek naar de bestuurder van de tractor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (1-10-2013 om 20:55)
Gezien sommige tractor bestuurders als een dwaas rijden, met name de jongere zouden hoognodig eens bijgestuurd moeten worden, levens gevaarlijk sommige
Jan (1-10-2013 om 19:41)
Ik woon op een boeren dorp en vind 2 dingen : er zijn veel te veel wielrenners die denken dat ze onkwetsbaar zijn. die tractors rijden veel te hard en houden nauwelijks ergens rekening mee. ik wens de gevallen man veel sterkte, moet er niet aan denken een gebroken bekken.
Fred (1-10-2013 om 17:17)
Je moest ze eens bezig zien vooral zondags en m.n. Belgen in de grensstreek op Ned. gebied lappen alle regels aan hun laars nemen bij rotondes de rijbaan ipv het fietspad liefst met 3 naast elkaar en een volgauto om het achteropkomende autos te 'hinderen 'Politie, rij eens door de polders op zondag
K (1-10-2013 om 17:13)
Dit moest er een keer van komen, woon zelf in polder en zie regelmatig nou ja eigenlijk altijd boeren en wielrenners idioot doen ze geven elkaar en andere weggebruikers geen enkele ruimte dan komen ze elkaar een keer tegen, nu een beetje nadelig voor de wielrenners. jammer voor ze, kusje er op?
Cookie-instellingen beheren