Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Controle bij bedrijven Smokkelhoek

Toegevoegd: 07-10-2013, 13.15 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE – De gemeente Kapelle heeft maandagmorgen een integrale controle uitgevoerd bij een aantal bedrijven op bedrijventerrein Smokkelhoek in Biezelinge.


De bedrijven zijn vanuit de gemeente gecontroleerd op het voldoen aan de regelgeving op het gebied van bouw, veiligheid en milieu. De controle vond plaats in samenwerking met de Belastingdienst. Die controleerde op de naleving van de belastingwetgeving. Ook heeft de Belastingdienst geprobeerd nog niet betaalde belastingschulden te innen.

De politie verleende assistentie. De resultaten van de controle worden op een later tijdstip bekendgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (8-10-2013 om 11:05)
De (politie)ambtenaren van justitie lossen 11 % van alle inbraken op. 89% komt er dus mee weg. Maar inderdaad, automobilisten en ondernemers kunnen veel makkelijker gepakt worden.................
Zeeuw (8-10-2013 om 03:42)
@stefan er zijn nu wel erg veel van deze controles zoveel dat het stinkt! Als jij een bekeuring krijgt van fout parkeren en je kan deze niet betalen ook al vraag je een betaal regeling kan dit niet en gaan ze zo ver dat ze je rijbewijs invorden. weg inkomen!
Arie (7-10-2013 om 23:26)
De inbrekers hadden geklaagd dat de politie hun altijd moest hebben, ze vroegen of ze niet eens bij wat bedrijven konden gaan kijken op smokkelhoek omdat ze hadden gezien dat daar ook een en ander mis was. Maar dat moet je net weten natuurlijk..
Cord (7-10-2013 om 22:18)
Prima actie van de gemeente Kapelle. Nu blijkt dat alles vrij goed was, is het toch een positief resultaat. Dus niet van die zure reacties. En voor Fred. Zeker niet bij de politie aangenomen. Gelukkig maar voor de politie.
Koelewijn (7-10-2013 om 20:55)
Wat een zotterij het gebeurt al 30 jaar en nu weer de vissers pakken word tijd dat ze dat pieeeeeeeeeeeeeep volk in den haag gaan pakken strerkte vissers weet je wat is der is meer water dan vis en ast nie zo was dan zwommen de vissen int gras
Tom (7-10-2013 om 19:03)
Prima dat dit wordt gedaan, er zitten daar, naast veel goede bedrijven, allerlei rare bedrijfjes op de Smokkelhoek!
Cookie-instellingen beheren