Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Ernstig ongeluk A58 Kruiningen

Toegevoegd: 22-10-2013, 15.06 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de A58 bij Kruiningen is dinsdagmiddag een man ernstig gewond geraakt bij een ongeval. Daarbij waren een auto, zeker twee en mogelijk zelfs drie vrachtwagens betrokken.


Het ongeval gebeurde rond 13.45 uur tussen Kruiningen en Krabbendijke op de rijbaan richting Bergen op Zoom. De brandweer schaalde op naar middel-hulpverlening. Er werden meerdere brandweerploegen en ambulanceteams ingezet. Ook de Rotterdamse traumahelikopter kwam ter plekke.

Eén van de betrokken vrachtwagenchauffeurs kwam bekneld te zitten. Zijn vrachtwagen stond pal tegen zijn voorganger. De brandweer heeft de beide vrachtwagens uit elkaar getrokken om zo goed bij het slachtoffer te kunnen. Nadat hij was bevrijd ontfermden ambulancemedewerkers en het traumateam zich over hem. De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De andere betrokkenen raakten voor zover bekend niet ernstig gewond. Wel waren er mensen met wat lichte verwondingen. De politie is ter plekke een onderzoek gestart om de exacte toedracht van de botsing te achterhalen.

Vanwege het ongeval is de A58 richting Bergen op Zoom volledig afgesloten vanaf de afslag Kruiningen. Rijkswaterstaat heeft een omleidingsroute ingesteld via route U13. Het verkeer dat achter de betrokken voertuigen reed, staat nog vast.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Amateur (22-10-2013 om 23:34)
Dit lijkt nog relatief goed afgelopen Te hopen voor die jongen dat het goed afloopt,dat eerst. ,morgen is alles weer vergeten en jakkeren we weer gewoon verder, 5 meter achter elkaar 1 of 2 voetjes op het dashboard gaan met die banaan. Wie doet me wat? Goed bezig truckers!!!! doorgaan maar!!!!!!!
Renata (22-10-2013 om 21:55)
Tja Danny, het blijkt wel weer he.............
Frank (22-10-2013 om 20:07)
Je bent toch SLOWRIDER? Waar maak je je dan druk om? Heb je vaker commentaar zien geven verliezer. Ook na het ongeluk van familielid. Zoutloos manneke.
Sjors (22-10-2013 om 19:49)
Tjonge ik heb daar ook wel eens gereden. Komt wel erg dichtbij zo. Sterkte
W (22-10-2013 om 18:21)
De wettelijke regel in het oude reglement verkeersregels en tekens dat vrachtauto's minimaal 50 meter afstand moeten houden als ze elkaar volgen was zo gek nog niet......
SlowRider (22-10-2013 om 18:08)
Misschien eem stomme vraag, maar hoe kan het zo zijn dat het 4 (!) uur na het ongeluk nog steeds helemaal vast staat richting Bergen op Zoom !? Misschien is het handig dat er enigzins wat tempo in het afhandelen word gemaakt na een ongeluk op de belangrijkste hoofdweg van Zeeland. Beetje logisch ?
Cookie-instellingen beheren