Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Vermiste man Clinge teruggevonden

Toegevoegd: 28-10-2013, 21.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Maandag aan het eind van de middag is de vermiste 90-jarige meneer Borst uit Clinge in goede gezondheid teruggevonden. Hij bevond zich aan de Riet en Wulfsdijkweg in zijn 45-km voertuig. 


Een buurtbewoner zag rond 17.30 uur op een doodlopend pad een rood wagentje in een droge sloot staan. Om er beter bij te kunnen, sleepte hij de wagen met zijn trekker op het pad. In de wagen zat meneer Borst, de man die donderdagmorgen voor het laatst in Hulst was gezien.

De man belde onmiddellijk de politie en een ambulance. Meneer Borst is door het ambulancepersoneel onderzocht, hij was in een goede conditie. Voor alle zekerheid is hij voor een medisch onderzoek naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. 

Het vermoeden bestaat dat meneer Borst ruim vier dagen in zijn voertuig heeft gezeten. Achteraf blijkt namelijk dat een buurtbewoonster het rode wagentje eind vorige week al zag staan, maar dacht dat het object een landbouwtrekker was.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (29-10-2013 om 11:56)
Moeten zulke ouderen nog wel mobiel zijn? ze kunnen zich alleen blijkbaar niet meer redden. gelukkig was er een oplettend iemand die hem te hulp schoot. misschien niet meer alleen op pad een 45km autotje is immers geen terrein wagen
Krab (29-10-2013 om 10:16)
Geen helikopters ingezet i.v.m. actieradius van 200 km, vlgs. politiewoordvoerder Alwin Don in de PZC. Ik vind dit geen aanslaand argument, want je kunt toch niet overal (onopvallend) met zo'n " opvallend" 45-km autootje rijden?
Frank M (29-10-2013 om 09:18)
Wauw! Gelukkig een verhaal met een happy end! Hulde aan meneer Borst en hulde aan de buurtbewoner!
Jann (29-10-2013 om 00:30)
Gelukkig voor deze man dat hij weer terug thuis is.
Renata (28-10-2013 om 23:51)
45km autootje, landbouwtrekker....Jee wat heeft die meneer geluk dat er mensen zijn die wel verder kijken dan hun neus lang is. Compliment. Wat een triest verhaal om daar zo lang te zitten. Hopelijk laat men deze meneer niet meer alleen op pad gaan.
Irene (28-10-2013 om 22:48)
Wat fijn dat meneer terecht is! En wat een kranige meneer, 4 dagen in een autootje is niet niks
Cookie-instellingen beheren