Weerbericht:
Vanochtend vooral in het zuiden wat regen, vanmiddag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Man vast op hek in Vlissingen

Toegevoegd: 12-11-2013, 08.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn dinsdagmorgen lange tijd bezig geweest een man die vast zat op een hek te bevrijden. 

Het voorval werd rond 06.30 uur gemeld. Direct na de melding zijn er een ambulance, twee brandweervoertuigen en een traumahelikopter uitgerukt. De trauma-arts is met een auto ter plaatse gekomen om hulp te verlenen.  


De brandweer is ingezet om met hydraulisch gereedschap de man los te knippen van het hek. Dit was een hele klus. Na ruim een uur kon de man worden bevrijd. Hij is vervolgens met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Over de ernst van het letsel is nog geen duidelijkheid. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renze (14-11-2013 om 16:37)
Vreselijk ongeluk! Ik hoop dat de man er snel bovenop komt zodat hij deze narigheid snel achter zich kan laten.
C (12-11-2013 om 20:31)
Heel veel sterkte voor het slachtoffer. Ik maak uit de foto's op dat de persoon aan de binnenkant op het hek is gevallen, dus mogelijk eigen tuinhek? Hopelijk valt het letsel mee en knapt de persoon gauw weer op! Nogmaals veel sterkte en beterschap!
Mozes (12-11-2013 om 17:24)
Volgens mij horen er al jaren bogen over de punten te staan.
Mg (12-11-2013 om 14:31)
Verschrikkelijk voor die meneer!! Ik vind die hekjes ook ontzettend link. Waarschuw mijn kinderen ook altijd. Die punten zouden beter voor bollen of iets dergelijks vervangen moeten worden..Beterschap voor de beste man..
Marja (12-11-2013 om 13:40)
Vreselijk dit!en moet erg veel pijn doen voordat de hulpverlening je morfine toegediend heeft en hopelijk heeft meneer geen ernstige verwondingen aan gebit en kaakbeenderen of zenuwbeschadigingen en dat de onwelwording niet van heel erge medische aard zijn..beterschap gewenst
K (12-11-2013 om 12:45)
Hopelijk loopt het met de man goed af.
Cookie-instellingen beheren