Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 31 km

Natte sneeuw zorgt voor ongelukken

Toegevoegd: 21-11-2013, 15.45 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De plotselinge natte sneeuwval heeft er woensdag en donderdag voor gezorgd dat enkele automobilisten van de weg raakten. Meestal ging het slechts om materiële schade. In een geval raakte de bestuurder gewond. Dat heeft de politie gemeld.


Op de A58 bij Kruiningen had een automobilist door de gladheid zijn auto niet meer onder controle. Deze 55-jarige Middelburger schoof woensdagavond tegen 21.00 uur van de weg en belandde in de vangrail. Een achteropkomende automobiliste had schade omdat zij de brokstukken van deze aanrijding niet op tijd zag liggen en er zodoende overheen reed.

Rond 01.00 uur raakte een 41 jarige inwoner van Sint Maartensdijk door de gladheid van de weg toen hij over de Krabbenkreekweg in Sint Philipsland reed. Zijn auto sloeg over de kop en politie en ambulance rukten uit. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleken zijn verwondingen mee te vallen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roos (22-11-2013 om 08:34)
Miss juist WEL winterbanden en denken ik kan de hele wereld aan met die winterbanden!!!!!!HET IS EN BLIJFT OPLETTEN MET DEZE WEERSOMSTANDIGHEDEN!!!!!Of je wel of geen winterbanden hebt. Jaren terug hoorde je niet over winterbanden,hoe deden we het toen allemaal????IDD NIET BEZUINIGEN OP STROOIEN!!!!
K (21-11-2013 om 22:01)
Waarom toch ieder jaar weer, zodra de eerste vlokken vallen is het druk bij de schade bedrijven. mensen pas uw snelheid aan en doe niet gek wit op de weg betekend het kan glad wezen
Sneeuw (21-11-2013 om 17:07)
Wel eens preventief strooien gehoord. Hier niet maar in Bayern wel dus, dat voorkomt ongelukken zoals deze.
JaapMburg (21-11-2013 om 16:22)
Ik kan me niet voorstellen dat deze mensen winterbanden onder hun auto hadden. Dom, dom, dom!
Cookie-instellingen beheren