Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Deur uit auto geknipt na ongeluk

Toegevoegd: 29-11-2013, 22.30 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De brandweer heeft vrijdagavond in Goes een deur uit een auto geknipt na een verkeersongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 21.35 uur in de Karel Doormanstraat. De brandweer rukte uit omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. De brandweer heeft uiteindelijk uit één van de auto's een deur geknipt.

Bij het ongeluk raakten twee personen gewond. Zij zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend.

Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten voor het verkeer. Rond 22.30 uur was de weg weer vrij.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laurence (30-11-2013 om 22:22)
Ik hoop dat die vent rest van zijn leven niet meer mag rijden hij is een gevaar op de weg ik kan er niet bij vaten dat je dronken achten het stuur gaat ik hoop dat dat die vent kan betalen en dat jou auto weer gemaakt kan worden
Henk (30-11-2013 om 20:36)
Heel veel sterkte aan het gezin! Gelukkig hebben ze niets. Helaas van de auto. Hier zat echt z'n eigen bloed zweet en tranen in. Ik zeg: 5000 smartegeld en alle schade vergoeden. Hoop dat mw drankorgel eraan kap*t gaat
Vlissingse (30-11-2013 om 19:35)
@ R: wat heeft een bmw rijder daar mee te maken? want beide auto`s zijn geen bmw!!! Of wou jij zeggen dat dat koekblikje een bmw was? Lekkere belediging voor de bmw. Die maken niet zulke koekblikken
Emile Janse (30-11-2013 om 17:33)
Ben verbaasd over de reactie van de BMW rijder. Je hoeft niet te reageren, soms kan je beter niks zeggen,. Misschien was dat in dit geval beter geweest. Hoop dat alles goed komt.
Jobert (30-11-2013 om 16:48)
@ maurice,vind ik ook, jammer genoeg justitie niet. nog even en dronken junks krijgen van hen nog een beloning. maar ja, zo wil "onze" overheid het, zij vinden een ander zijn veiligheid nu eenmaal minder belangrijk dan de criminelen helpen met hun verslaving.
R (30-11-2013 om 15:37)
@,,,,,, hij is BMW rijder dat zegt genoeg. :-) De veroorzaker is niet de astra maar een drankorgel in de andere auto.
Cookie-instellingen beheren