Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval op kruising Middelburg

Toegevoegd: 19-12-2013, 15.30 uur
Twee personenauto's raakten beschadigd bij het ongeval.
Twee personenauto's raakten beschadigd bij het ongeval.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - Op de kruising Tromboneweg- Mortiereboulevard- Fagotweg heeft vanmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto's.

Het ongeval gebeurde iets voor 15.00 uur. Vermoedleijk heeft de bestuurder van één van de auto's geen voorrang verleend.


Een ambulance werd met spoed ter plekke gestuurd om een betrokkene na te kijken. Of de persoon daadwerkelijk gewond raakte is niet bekend. De twee personenauto's raakten beschadigd.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sammy (20-12-2013 om 12:09)
Ik vond het al lang duren voordat het mis ging, dit is echt de minst overzichtelijke en onduidelijke kruising van Nederland daar gaan nog heel veel ongelukken gebeuren. Dat geldt ook voor de bruggetjes waar direct een fietspad achter ligt als je er overheen rijdt, levensgevaarlijk!!!
Joos (20-12-2013 om 08:47)
Een onduidelijke situatie idd. er zullen er zeker meer volgen. Murre voor de carrosserie en straks het ziekenhuis dichtbij, zal snelle reparatie/behandeling garanderen!
Vlissinger (20-12-2013 om 08:26)
Je moet altijd je kop er bij houden als je op de weg zit
Marco (20-12-2013 om 08:14)
Waar blijven de zelfsturende auto's. De moderne mens met al zijn gadgets is nauwelijks meer in staat rustig en veilig een voertuig te besturen. Tot die tijd maar allemaal aan de begrenzer?
Jan (19-12-2013 om 21:27)
Ik kom er niet zo veel langs maar blijf het een rare kruising vinden met in mijn ogen onlogische en aparte situatie. Welke verkeerstechnicus heeft dat verzonnen ?. Kan goed begrijpen dat iemand zich daar vergist.
Gemeente (19-12-2013 om 20:57)
Tja tis de laatste tijd vaak raak met ongelukjes ! Mensen let allemaal een beetje beter op... Sterkte aan de betrokkenen
Cookie-instellingen beheren