Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval op kruising Middelburg

Toegevoegd: 19-12-2013, 15.30 uur
Twee personenauto's raakten beschadigd bij het ongeval.
Twee personenauto's raakten beschadigd bij het ongeval.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - Op de kruising Tromboneweg- Mortiereboulevard- Fagotweg heeft vanmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto's.

Het ongeval gebeurde iets voor 15.00 uur. Vermoedleijk heeft de bestuurder van één van de auto's geen voorrang verleend.


Een ambulance werd met spoed ter plekke gestuurd om een betrokkene na te kijken. Of de persoon daadwerkelijk gewond raakte is niet bekend. De twee personenauto's raakten beschadigd.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miepmuts (19-12-2013 om 18:54)
Volgens mij is hier pasgeleden ook al een ongeluk gebeurd...misschien eens naar de situatie kijken??misschien toch een onoverzichtelijk/onduidelijk punt??
Vlissinger (19-12-2013 om 18:31)
FOUT, Vermoedelijk heeft één van de bestuurders voorrang GENOMEN. De zilveren auto heeft voorrang genomen, de zwarte heeft geen voorrang verleend. beide fout. Echter reed de zwarte tegen de grijze, deze persoon is dus de betalende kant. De andere persoon kan slechts een bekeuring krijgen.
Loes (19-12-2013 om 17:39)
Denk het ook, sommige hebben geduld meer, staan stil en denken even gauw voorrang te nemen.tja daar sta je dan,, plotseling geen haast meer.
Ad. (19-12-2013 om 16:29)
Met deze laagstaande zon is alles mogelijk
Mozes (19-12-2013 om 16:19)
Zat er dik in, zullen nog velen volgen. On overzichtelijke kruising. Wederom niet goed uitgevoerde weg aanleg. Bedenker had meer oog voor het mooie, dan voor het veilige.
Cookie-instellingen beheren