Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 37 km

Straatrover krijgt rake klappen

Toegevoegd: 07-01-2014, 13.37 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Een straatrover heeft maandagavond op de Zeildijk in Hulst rake klappen gekregen toen hij probeerde een 19-jarige man uit de gemeente Hulst te beroven. De verdachte sloeg zonder buit op de vlucht.

Het slachtoffer reed maandagavond rond 20.00 uur in zijn auto vanuit de Veldstraat in Hulst (over wat ter plaatse de Zeildijk wordt genoemd) toen hij een man zag staan die hem met zijn armen gebaarde om te stoppen. Omdat hij dacht dat deze man hulp nodig had, gaf hij hieraan gehoor. Toen zijn auto stilstond trok de verdachte het rechterportier open en riep dat hij geld wilde hebben.

De bestuurder stapte vervolgens uit en liep naar de dader toe. Er ontstond een worsteling tussen beide mannen waarbij de dader rake klappen opliep. Verrast door de stevige weerstand van het slachtoffer sloeg de verdachte, zonder buit, met zijn fiets op de vlucht richting Terhole/Lamswaarde.

De dader was tussen de 25 en 30 jaar oud, had een slank postuur en een bruine huidskleur. Hij was rond de 1.95 en 2.00 meter lang en had een vol gezicht met bruine stoppelbaard. Verder droeg de dader een zwarte matte stoffen jas met capuchon en bontkraag, een grijze joggingbroek van fleecestof en een zwarte muts. Hij sprak accentloos Nederlands.

De politie verzoekt mensen die iets verdachts hebben gezien contact op te nemen en te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (8-1-2014 om 08:08)
Gezien recente gebeurtenissen en de daarbij behorende veroordelingen lijkt mij dat Piet zijn opmerkingen nogal sarcastisch bedoelde. Denk aan o.a. strafvermindering bij mishandeling eindhoven en zo zijn er velen te noemen
De echte piet (8-1-2014 om 07:52)
Hulde voor deze jongen.. Hoop dat de dader er nog lang last van gaat hebben. Als meer mensen dit zouden doen leren ze het misschien af en wordt Nederland weer een stukje veiliger en leuker!
Ja-Ja (8-1-2014 om 06:10)
Goed gedaan slachtoffer.Toppy. Nu wel uitkijken voor de politie want deze personen gaan jou nou als dader zien. En als de echte dader naar een advocaat stapt dan krijg jij de schuld van het O.M en de "Heren" rechters. Zijn ze al geweest om een proces te schrijven in jou nadeel??
Bram (8-1-2014 om 05:45)
Zo zie je maar weer dat je als dader niet iedereen kan overvallen. Petje af voor die knaap die hem dat heeft duidelijk gemaakt. Maar ja zolang hij die verrekte capuchon draagt (dat moest verboden worden) zal hij toch weer pogingen blijven ondernemen een minder assertief persoon te overvallen.
Cathy's (8-1-2014 om 02:58)
De bestuurder had hem nog verder af moeten tuigen,maar tenminste iemand met lef om er op te slaan. Het kan voor zulk gespuis niet hard genoeg zijn.
Theo (8-1-2014 om 00:03)
Piet, jij bent bezig, heel fout, is het niet?, volgens mij ben ook jij in staat zulke daden te plegen en dan nog schoon je voeten te vegen!!!...
Cookie-instellingen beheren