Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee doden bij ongeluk N59 Bruinisse

Toegevoegd: 06-02-2014, 12.09 uur - Update: 06-02-2014, 17.14 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op de N59 bij Bruinisse zijn donderdag aan het begin van de middag twee personen omgekomen bij een ernstig verkeersongeluk.
 
Het ongeluk gebeurde rond 12.05 uur ter hoogte van hectometerpaaltje 28,1. Dat is vlakbij de Grevelingensluis. Er was sprake van een ongeluk tussen een personenauto en een vrachtwagen. De politie meldde aanvankelijk dat de twee inzittenden van de personenauto gewond waren geraakt. Later bleek dat zij aan hun verwondingen waren bezweken.
  
Drie brandweervoertuigen, meerdere ambulanceteams en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. De brandweer schaalde op naar middelongeval. De weg moest vanwege het ongeval gedeeltelijk worden afgesloten. Het verkeer wordt nog tot 15.45 uur omgeleid over de parallelweg.
 
De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend gemaakt.
 
Over dit incident is een recenter artikel verschenen:
- Doden N59 vormden echtpaar (06-02-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (8-2-2014 om 13:09)
Bep, als die vrachtauto te hard had gereden, had hij verder weg gestaan! Hij heeft nog geprobeerd om uit te wijken, vandaar dat hij op de verkeerde rijbaan stond. En de vrachtautochauffeur treft totaal géén schuld, de bestuurder kwam van de paralelweg en wilde daar linksaf slaan richting Zierikzee, en heeft de vrachtauto niet gezien of het verkeerd ingeschat, met alle trieste gevolgen van dien. Ook de leeftijds discussie is onzin, kijk maar hoeveel jongere mensen omkomen in het verkeer
annoniem (7-2-2014 om 10:44)
Tom, Een ieder heeft bij een dergelijk ongeval zijn of haar taak. Voor niemand is dit leuk! Deze hulpverleners zouden ook voor jou hun werk doen en niet uit nieuwsgierigheid rondlopen. Denk daar eerst even over na voor je een mening geeft.
peter (6-2-2014 om 21:55)
@Bep; gaat het wel helemaal lekker met je?
Tom (6-2-2014 om 19:09)
Triest. Sterkte voor de nabestaanden van het echtpaar! Ik snap niet waarom er zoveel mensen van rijkswaterstaat bij het ongeval rondlopen. Zij hebben daar niets te zoeken en vervuilen de PD voor de politie. Zij moeten zorgdragen voor een goede en veilige omleiding en verder de ambulance, brandweer en politie hun werk laten doen! Lopen daar alleen uit nieuwsgierigheid...
Trucker (6-2-2014 om 18:50)
Tjonge jonge jonge de mensen zijn weer goed van het oordelen dat zie ik wel weet uit de reactie's . Oordeel niet en heb respect voor nabestaanden. Dit is een zeer triest ongeval dit is de nachtmerrie van elke chauffeur . Ik wens iedereen heel veel sterkte toe en ook de chauffeur heel veel sterkte in de nasleep van dit ongeval .
Bep (6-2-2014 om 18:46)
Wat een vreselijk iets. Het is niet te hopen dat Mol te hard gereden heeft, want als je ziet hoe hard deze lieden soms rijden, dan vraag je je wel eens af waar hun verantwoordelijkheid is. Maar het is afschuwelijk, je zal het bericht maar thuis krijgen. Veel sterkte voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren