Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 86 km

Twee doden bij ongeluk N59 Bruinisse

Toegevoegd: 06-02-2014, 12.09 uur - Update: 06-02-2014, 17.14 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op de N59 bij Bruinisse zijn donderdag aan het begin van de middag twee personen omgekomen bij een ernstig verkeersongeluk.
 
Het ongeluk gebeurde rond 12.05 uur ter hoogte van hectometerpaaltje 28,1. Dat is vlakbij de Grevelingensluis. Er was sprake van een ongeluk tussen een personenauto en een vrachtwagen. De politie meldde aanvankelijk dat de twee inzittenden van de personenauto gewond waren geraakt. Later bleek dat zij aan hun verwondingen waren bezweken.
  
Drie brandweervoertuigen, meerdere ambulanceteams en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. De brandweer schaalde op naar middelongeval. De weg moest vanwege het ongeval gedeeltelijk worden afgesloten. Het verkeer wordt nog tot 15.45 uur omgeleid over de parallelweg.
 
De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend gemaakt.
 
Over dit incident is een recenter artikel verschenen:
- Doden N59 vormden echtpaar (06-02-2014)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap Verkeer (6-2-2014 om 14:06)
Woest kun je worden door zo'n triest bericht. Willens en wetens wordt door de provincie tegengehouden dat deze weg 4 baans wordt wat wel zou kunnen [zie vrij gehouden stroken naast de weg] Dat kan over de dammen en op Overflakkee. Het zou een stuk veiliger zijn. Maar onze provincie heeft liever een boerenpad.
kees (6-2-2014 om 13:34)
Het zag er zeer ernstig uit. Veel sterkte voor de nabestaanden, en ook voor de vrachtautochauffeur