Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

Flinke wietkwekerij in Middelburg

Toegevoegd: 12-03-2014, 16.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een bedrijfspand op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg is woensdagmiddag een grote hennepkwekerij ontdekt.

De kwekerij werd ontdekt in een loods aan de Anodeweg. De politie viel het pand 's middags binnen. Er is ter plekke een onderzoek ingesteld door de afdeling forensische opsporing. Ook medewerkers van energiebedrijf Delta kwamen ter plekke.

Een gespecialiseerd bedrijf is ingeschakeld om de naar schatting 1.400 aanwezige planten en de apparatuur af te voeren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BERTUS (17-3-2014 om 15:50)
Wie zijn billen brand, moet op de blaren zitten.
zeeuw vlaming (17-3-2014 om 03:26)
Triest dat NL het land wat ooit zijn tijd ver vooruit was nog steeds cannabis niet gelegaliseerd heeft. En als je dan ook nog bedenkt dat cannabis amper negatieve effecten heeft op mensen zeker in vergelijking met alcohol snap ik echt niet meer waar Nederland mee bezig is.
ikke (16-3-2014 om 15:07)
@zeeuwse: helemaal eens met jou met die ervaring piep je zeker anders @zeeuw: "rook tog is een jointje" en schrijf vervolgens net zo'n kansloze reactie. Reageer de volgende keer eens nuchter dan snappen we misschien iets van wat je bedoelt.
zeeuw (13-3-2014 om 18:34)
Als dit iligaal is moet alchol ook iligaal worden al die alcholosten . en die mensen die tijdens het uitgaan vechten en pissen tegen mensen hun huis . Ook anti depresie moet iligaal al die mense die daar verslaafd aan zijn ik schaam me voor de dokters hulp maar waarom doen ze dit niet dan . De btw inderdaad daar word geld aan verdient word waker mensen en inplaats dat jullie je hier druk maken rook tog is een jointje leggallizzzeee ittttt :p maak je maar lekker druk scheinhijlige mensen
Zeeuwse (13-3-2014 om 16:01)
Weer van die kansloze opmerkingen van mensen die dit "goedkeuren". Nee hoor, opsluiten die bende...hulde aan de politie!.......enne Vlissinger...kijken of je deze plantjes nog zo onschuldig vind als je kind hele dagen deze zooi rookt.
Middelburgse (13-3-2014 om 14:53)
Zonde man!! Legalize this shit!!
Cookie-instellingen beheren