Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde na auto over de kop

Toegevoegd: 23-03-2014, 23.14 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Op de Tractaatweg tussen Terneuzen en Axel heeft vanavond een ongeval plaatsgevonden waarbij een auto over de kop was gevlogen. Eén persoon raakte hierbij gewond.

Net na 22.00 uur rukte een ambulance met spoed uit naar de ongevalslocatie. Niet veel later werd ook de brandweer met spoed gealarmeerd om assistentie te verlenen. Ter plaatse bleek door nog onbekende oorzaak een auto over de kop te zijn gevlogen. Eén persoon werd met onbekende verwondingen per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de auto weggetakeld. Ten tijde van het ongeval was de Tractaatweg enige tijd dicht en ging rond 23.00 uur weer open voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (24-3-2014 om 22:55)
wie loopt er weer niet in veiligheids kleding, de politie, denken dat ze zeker een licht van zichzelf zijn
Cookie-instellingen beheren