Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

Fietser omgekomen in Terneuzen

Toegevoegd: 28-03-2014, 16.09 uur - Update: 28-03-2014, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeersongeval in Terneuzen is vrijdagmiddag een fietser om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval gebeurde rond 15.25 uur op de Zuidlandstraat tussen de kruisingen met de Anna Bijnstraat - Guido Gezellestraat. Op dat stuk weg zijn rode fietssuggestiestroken aangebracht. Het slachtoffer werd daar aangereden door een vrachtwagen en overleed ter plekke.

De brandweer is met spoed ter plekke gekomen om samen met de gemeente het ongeval af te schermen met zeilen. Volgens een woordvoerder van de politie is Slachtofferhulp ingeschakeld voor mensen die getuige waren van het ongeval.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De weg is momenteel afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
deetlef (4-4-2014 om 18:29)
rust zacht oud collega/vriend dat je nu de rust mag vinden....
Ray (2-4-2014 om 13:41)
Ik wil ook hier de mensen bedanken voor de normale berichten en het medeleven. En de chauffeur van de vrachtauto veel sterkte wensen. Jammer dat er toch weer over alcohol wordt gesproken hier. Jullie weten niet wat er met die jongen aan de hand was en wat er in hem om ging. Ik nu wel..maar doet er niet meer toe. M'n broer heeft z'n rust gevonden.
anoniem (31-3-2014 om 23:15)
Ray ik wil jou en de familie heel veel sterkte wensen. ik ben een van de mensen die met een brok in mn keel aan hem terug denk, Rip Leo! Ook voor de chauffeur en de getuigen veel sterkte! Vreselijk dat jullie dit mee moesten maken.
anoniem (31-3-2014 om 20:17)
Ray, gecondoleerd met het verlies van je broer. Je broer was een fijne vent, wat er ook over hem gezegd wordt hier... Hij wordt door velen gemist en er wordt door veel maten en hulpverleners met een brok in de keel aan hem teruggedacht.
lizzy (31-3-2014 om 12:45)
zeer veel sterkte voor allemaal en zeer zeker ook voor de betrokken chaffeur en fam.die hier mee verder moeten ook al kan de chaffeur er totaal niets aan doen . en ja , drank maakt alles kapot inderdaad
Salima (30-3-2014 om 21:36)
Lieve Ray, Heel veel sterkte, ook voor je zussen en je ouders.. ik denk aan jullie.. Geen woorden voor, kus van mij..
Cookie-instellingen beheren