Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser omgekomen in Terneuzen

Toegevoegd: 28-03-2014, 16.09 uur - Update: 28-03-2014, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een verkeersongeval in Terneuzen is vrijdagmiddag een fietser om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval gebeurde rond 15.25 uur op de Zuidlandstraat tussen de kruisingen met de Anna Bijnstraat - Guido Gezellestraat. Op dat stuk weg zijn rode fietssuggestiestroken aangebracht. Het slachtoffer werd daar aangereden door een vrachtwagen en overleed ter plekke.

De brandweer is met spoed ter plekke gekomen om samen met de gemeente het ongeval af te schermen met zeilen. Volgens een woordvoerder van de politie is Slachtofferhulp ingeschakeld voor mensen die getuige waren van het ongeval.

De politie is ter plekke een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. De weg is momenteel afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vader (28-3-2014 om 17:03)
afschuwelijk. Waarom geen vrachtwagenverbod tussen 7.00 uur 's morgens en 19.00u 's avonds binnen de bebouwde kom?. Dit heft al zoveel levens gekost. Dit is je ergste nachtmerrie als je schoolgaande kinderen hebt.
chauffeur (28-3-2014 om 16:56)
Een afschuwelijk ongeluk. De chauffeur zou nu wel een trauma opgelopen hebben, heel veel sterkte voor de chauffeur, ooggetuigen, familie van het slachtoffer en de hupdiensten.
marina (28-3-2014 om 16:28)
Oh wat een vreselijk bericht weer. Sterkte aan de chauffeur, getuigen en hulpdiensten en vooral de familie van het slachtoffer. Drukke straat die Zuidlandstraat.