Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vermiste vrouw nog steeds niet terecht

Toegevoegd: 01-05-2014, 15.41 uur
De vermiste Leuntje (Loes) Tevel. De vermiste Leuntje (Loes) Tevel.
De vermiste Leuntje (Loes) Tevel.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De vermiste vrouw uit Middelburg is nog altijd niet terecht. De politie heeft vandaag nieuwe foto's vrijgegeven.

De vrouw, Leuntje (Loes) Tevel, is vorige week vertrokken op een grijze electrische fiets van het merk Bikkel met grijze fietstassen vanaf haar woonadres in Middelburg. Op de dag van haar verdwijning droeg zij vermoedelijk een halflange jas, een spijkerbroek, een roze fleece jack en wandelschoenen. Ze heeft kort grijs haar en is brildragend.

De politie verzoekt mensen die mogelijk meer weten over haar verdwijning contact op te nemen via 0800-6070.

Zie ook:
- Zoekactie met heli naar vermiste vrouw (29-04-2014)
- Depressieve vrouw vermist in M'burg (28-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marja (2-5-2014 om 18:46)
@J wat een domme reactie van jou zeg! met je wat kost dit allemaal?volgens mij vind jij geld belangrijker dan die mevrouw haar leven en het verdriet van haar man,kinderen en familie?hopelijk gebeurd dit dan nooit in jou familie want is het geld dan ook belangrijker dan jou zorgen en verdriet om een geliefde? uit je familie? en je bent wel erg sociaal voelend mens in mijn ogen!! en je nederlands is ook niet echt om ,,naar huis,, te schrijven zeg!
Adriana (2-5-2014 om 17:14)
@J. Ik denk wel dat @marja haar gevoel hierbij laat spreken. Radeloos, laat staan wat de familie doormaakt. Misschien met meer respect reageren zou op zijn plaats zijn. Een mens is onbetaalbaar.
J (2-5-2014 om 12:46)
@marja weet je wel nie wa a da kost
marja (1-5-2014 om 17:44)
wat erg!!misschien een idee om met veel mensen te gaan zoeken in een ,,kettinglijn,,??en zoeken waar mevrouw graag in de buurt kwam??eventueel met militairen .verkeersleiders..enz??? ze moet toch ergens zijn??want ze zal willen eten en drinken??of iemand moet haar onderdak hebben verschaft zonder bij de hulpverlening aan te kloppen???of politie te bellen???duurd wel erg lang bijna een week
Cookie-instellingen beheren