Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen van bed gelicht wegens wapenbezit

Toegevoegd: 14-05-2014, 10.30 uur - Update: 14-05-2014, 19.42 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De Regionale OndersteuningsGroep (ROG) van de Zeeuwse politie heeft deze morgen in Goes rond 06.15 uur een 15-jarige jongen van zijn bed gelicht wegens wapenbezit.

De politie had eerder een melding gehad dat de jongeman in het bezit zou zijn van een vuurwapen. In de woning aan de Hoogewei troffen de agenten twee luchtdrukwapens en twee messen aan.

De wapens en de messen zijn in beslaggenomen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M. (16-5-2014 om 16:50)
Jullie oordelen zonder dat jullie de feiten weten.
VdVonck (16-5-2014 om 00:35)
Dit moeten ze veel vaker doen! Blijkbaar vond die snotneus het toch stoer genoeg om ermee op internet te pronken. De stap om zo'n ding een keer mee naar buiten te nemen is dan zo gemaakt. Dat zijn zus hier voor hem opkomt kan ik wel begrijpen. Echter moet ook zij begrijpen dat BEZIT (zoals ze het tikt) ook strafbaar is.
Fransje (15-5-2014 om 12:56)
Ach, een harde les voor de 15 jarige knul. Wapens zijn geen speelgoed en je moet er ook niet mee pronken. Ik denk dat hij zijn lesje wel heeft geleerd. En voor de moraalridders onder ons, wie durft de eerste steen te gooien?
j (15-5-2014 om 10:10)
beste R. het gaat hier om een foto. en niet zoals jij probeert te beschrijven over met 1 oog lezen. als hij daadwerkelijk met de luchtdruk pistool had geschote was het terecht. maar het gaat om het bezit zijn van... en niet om schieten! is een heeel groot verschil. jij bent iemand die reageert op basis van een tekst. ik reageer op basis van ZIEN. lees de tekst goed! er staat IN BEZIT. en niet actief bezig met schieten ;) dus niemand zou er met 1 oog naar gelezen hebben ;) g
R (15-5-2014 om 08:25)
Je kan het overdreven vinden , maar en leek zal hem er mee in zijn bezit gezien hebben en het verschil niet hebben kunnen maken tussen luchtdruk / vuurwapen. Had je liever met een oog gelezen dat het een luchtdruk pistooltje was ?
jehona (14-5-2014 om 20:50)
allemaal interessante reacties die ik lees. Ik als ZUS van de 15 jarige jongen, heb alles meegemaakt deze ochtend.... Verschrikkelijk om zoiets mee te maken op basis van een foto! een jongen van 15 die NIKS fouts heeft gedaan.. enkel een foto met een nep pistool op internet heeft gezet! en daarvoor een huisinval door een anonieme tip word gepleegd!!!! bizar! Mijn broertje heeft er niet mee over straat gelopen en niemand bedreigd... enkel een onschuldige foto. En ja, hij is enorm geschrokken en nog steeds in shok. Waarschuwing: de vogel killer loopt nog rond!!! daarvan is wel bekend dat die er buiten mee schiet! daar moet wat aan gedaan worden!!
Cookie-instellingen beheren