Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 48 km

Kind valt uit boom Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 17-05-2014, 17.01 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - De traumahelikopter is vanmiddag korte tijd onderweg geweest naar Sint Maartensdijk omdat daar een kind uit een boom was gevallen.

Het incident gebeurde even voor half vijf bij de Bloemenlaan. Het traumateam werd opgeroepen om het toegesnelde ambulanceteam te assisteren.

Al snel bleek het letsel van het kind echter flink mee te vallen. Het slachtoffertje hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (18-5-2014 om 00:34)
Het glazen bol gehalte en de x-ray ogen zijn weer goed vertegenwoordigd in deze reacties, duidelijk personen die geen kaas van hulpverlening hebben gegeten en oordelen op beperkte informatie. Een centralist roept niet zomaar een traumaheli op, dit is naargelang de informatie die hij krijgt van de beller en dit kan door emoties soms erg onduidelijk en soms zelfs overdreven zijn, met de beste bedoelingen hoor.
Iemand (17-5-2014 om 19:00)
Soms wordt de traumaheli wel erg snel ingezet,om vervolgens halverwege weer terug te keren. Ik lees dit regelmatig of dat het slachtoffer toch met de ambulance mee gaat, ik vind dat we in vele gevallen toch veel geld weg gooien.
Buurvrouw (17-5-2014 om 18:49)
Gelukkig was de traumaheli niet nodig maar hij is wel naar het ziekenhuis gebracht. Heel veel beterschap ventje!!!
Lené de Graaf (17-5-2014 om 18:45)
Gelukkig is het meegevallen op het eerste gezicht. Het kind werd door z'n moeder gedragen, en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.We hopen dat hij geen inwendig letsel heeft, en weer snel naar huis kan.
als apen hoger klimmen willen... (17-5-2014 om 18:19)
Als dat vroeger ook zo was geweest, had ik al heel veel helicopters gezien. Want is het niet zo dat elk kind wel ergens uit of afvalt tijdens het opgroeien ? Ik zou toch eerst even nadenken voordat de traumaheli alweer opgeroepen is. Want dat staat zo onbenullig, eerst aan alle bellen trekken zonder te weten waarvoor.
kees (17-5-2014 om 18:06)
Blijft apart dat mensen 112 bellen zonder eerst naar het slachtoffer te kijken.
Cookie-instellingen beheren