Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind ernstig gewond bij ongeluk maaier

Toegevoegd: 26-05-2014, 15.15 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden is maandagmiddag een 4-jarig jongetje ernstig gewond geraakt toen hij werd aangereden door een grasmaaier.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond 14.00 uur op het terrein van een minicamping aan de Veerseweg. Het kind zou op schoot hebben gezeten bij degene die op de maaier reed. Door onbekende oorzaak kwam hij ten val en werd vervolgens aangereden. Volgens een woordvoerder van de politie raakte het kind niet de messen van het apparaat, die waren niet uitgeklapt.

De technische recherche en de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de Zeeuwse politie doen samen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De bestuurder wordt door de politie gehoord.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburgse (26-5-2014 om 19:48)
Wat doet een kind van 4 dan ook bij een grasmaaier. Messen uit geklapt of niet zo'n kind hoort niet op zo'n machine!!
Lukas (26-5-2014 om 19:48)
O, jee toch! Zoiets hoor je ook niet elke dag! Dat arme kind! En wie gaat er nou (op) een grasmaaier zitten en waarom liet hij dat kind erop? En mijn grootste vraag is:Heeft dat arme kind het eigenlijk wel overleeft?
sonja (26-5-2014 om 18:52)
hier kun je natuurlijk op wachten! Hoe stom kun je zijn om een kind op zo'n ding op schoot te nemen. Het zelfde gebeurt regelmatig op scooters, waar een klein kind los voorop staat. Als ze een noodstop moeten maken wordt het kind gelanceerd. Allemaal ondoordachte acties. Dus mensen: DENK NA voordat het te laat is.
boy (26-5-2014 om 17:43)
Hoe vaak moeten ze daar nou nog voor waarschuwen!!??
Renata (26-5-2014 om 17:36)
Wat zielig voor het kindje, hoop dat het okay is. Hoe stom kan je zijn om zo'n wezentje op je schoot erbij te hebben, bah!! En zeg nou niet dat kan gebeuren.... daar hoort een kind gewoon niet te zitten.
wim (26-5-2014 om 17:34)
deze bestuurder heeft geen verantwoording
Cookie-instellingen beheren