Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonden bij ongeval Ellemeet

Toegevoegd: 27-05-2014, 20.25 uur
Door: Rolf de Feijter

ELLEMEET - Bij Ellemeet zijn aan het begin van de avond meerdere personen gewond geraakt bij een ongeluk tussen twee personenauto's.

De melding van het ongeval kwam rond 18.15 uur binnen bij de hulpdiensten. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de N57 (Dammenweg) met de Stoofweg. In eerste instantie was er sprake van één gewonde die op eigen kracht uit zijn voertuig kon komen. Toen de gewonde in de ambulance lag werd deze plots onwel. Daarom werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. Deze zou niet bij het ongeval zelf zijn geland. Bij Bruinisse vond een rendez-vous plaats tussen de ambulance en de traumahelikopter.

Uiteindelijk werden nog drie ambulances ingezet om zich over enkele gewonden te ontfermen. Over hun verwondingen is nog niets bekend. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht naar de oorzaak van het ongeval. Beide auto's raakten flink beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
domo (30-5-2014 om 14:40)
nou ik heb er 2 jaar geleden pcies op dezelfde plek omgeluk geha(niet mijn fout) en heel me auto kapot. dus is echt wel linke kruising hoor rij er vaak genoeg en vaak komen mensen vanaf ouddorp en gooien hem er gewoon voor dus rotonde cker wel goed idee
Lukas (28-5-2014 om 13:41)
@cobus u heeft gelijk
ron (28-5-2014 om 13:01)
ze kunnen beter hier ook een rotonde van maken gebeuren daar best wel vaak ongelukken ik rij daar al 15 jaar dagelijks langs gevaarlijk punt
mar (28-5-2014 om 09:18)
je zou toch zeggen dat de kruising overzichtelijk genoeg is. Te hard gereden misschien of te ver vooruit gekeken en de andere auto niet gezien. Beterschap aan de gewonden. Een ongeval is sneller gebeurd dan je denkt.
Kees (28-5-2014 om 09:14)
Zo heel gevaarlijk is dit punt niet. De kruising is prima overzichtelijk. Alleen moet men wel even de tijd nemen om te kijken.
Willem (28-5-2014 om 08:40)
Ik ben het met Cobus eens, Ik rij hier bijna dagelijks en ook bijna dagelijks doen zich hier ontzettend gevaarlijke situaties voor! RIJKSWATERSTAAT EN GEMEENTE neem jullie verantwoordelijkheid en doe er nou eens een keer wat aan!!! Het gaat hier veel te vaak mis!