Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Zwaargewonde bij auto te water Vlissingen

Toegevoegd: 08-07-2014, 04.08 uur - Update: 08-07-2014, 10.34 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen is vanavond een auto te water geraakt. Eén persoon is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De melding van het waterongeval aan de Eerste Binnehaven (tegenover de Piet Heinkade) kwam rond 0.45 uur binnen bij de hulpdiensten. Direct werden twee ambulances, een traumahelikopter en meerdere brandweervoertuigen gealarmeerd. Ter plaatse bleek een auto te water te zijn geraakt. Toegesnelde agenten zijn in het water gedoken om het slachtoffer aan de kant te brengen. Ambulancepersoneel is hierna gestart met reanimatie. Vervolgens is het slachtoffer, een 56-jarige man uit Oost-Souburg, met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De opgeroepen traumahelikopter kwam niet ter plaatse.

Duikers van de brandweer hebben in het water gezocht naar mogelijk andere slachtoffers. Die werden niet aangetroffen. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de auto in samenwerking met de brandweer en de politie uit het water getakeld. Hoe de auto te water heeft kunnen raken is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ricardo Burgemeester (9-7-2014 om 09:21)
Alle respect voor die agenten! Laten een keer een andere kant zien. Was domme actie omt water in te duiken met gevaar voor eigen leven, om een ander te redden. Echt dikke respect!
Marianne (9-7-2014 om 00:13)
Niets dan lof voor de politie, voor het blauw op straat in het algemeen en voor deze agenten in het bijzonder!! Ze riskeren maar al te vaak hun leven, net als beroepsmilitairen! Degenen die daarvoor geen respect op kunnen brengen zijn de ├ęchte kanslozen in deze maatschappij!! Het feit dat hulpverleners vaak gehinderd worden bij hun werkzaamheden zegt iets over onze samenleving... De types die zich hieraan schuldig maken zouden verplicht gedurende minimaal een jaar een soort sociale dienstplicht opgelegd moeten krijgen. Misschien dat ze dan eindelijk waardering krijgen voor deze categorie zwaaronderbetaalde banen!
wim (8-7-2014 om 19:10)
Wie weet wat de man is overkomen je mag best aannemen dat de man gezien zijn woonplaats bekend was in dit gebied laten we hopen en wensen dat de man weer mag opknappen van zijn op gelopen letsel. Bij deze weer een geweldige prestige van de politie zo je weer ziet ze kunnen niet gemist worden petje af.
Renata (8-7-2014 om 17:57)
"Kansloos bekeuringen uitschrijven"...... de ondertoon is er toch nog blijkbaar. Gedraag je en hou je aan de wet en je krijgt geen bekeuring. Respekt voor deze hulpverleners!
R (8-7-2014 om 16:19)
Dagelijks daar zelf aan het werk en als er geen vissersboot ligt stopt de weg en is het plons. Geen boot dan een waarschuwingshek zeker in het verlengde van een kaarsrechte weg. Als het donker is wordt je totaal verrast. En hulde een keer aan de politie want ook als er shit is zijn ze er.
VIP (8-7-2014 om 15:27)
Waar zijn nu 9 pagina's vol zeikende mensen over de politie? Nergens te bekennen kennelijk.. Als er wat te zeiken valt dan weten de mensen niet hoe snel ze iets moeten plaatsen maar bij zoiets geweldigs houden ze allemaal hun mond. FANTASTISCH gedaan, leve de politie! De politie doet heel vaak goed werk, op de een of andere manier staan hier alleen maar lullige controle's en/of winkeldieven terwijl er dagelijks zeer heftige dingen gebeuren! Respect.