Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 46 km

Politie zoekt vinder sporttas Terneuzen

Toegevoegd: 10-07-2014, 22.43 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Een 30-jarige vrouw heeft afgelopen vrijdag 4 juli op de Scheldeboulevard in Terneuzen een sporttas met nieuwe kinderkleding naast haar auto laten staan en is weggereden. De politie zoekt de eerlijke vinder.

Diezelfde dag wordt de sporttas gevonden door een man die zich vervolgens meldt op het bureau in Terneuzen. Omdat de registratie van verloren - en gevonden voorwerpen een taak is van de gemeente wordt de eerlijke vinder daar naar toe verwezen. Bij de gemeente heeft echter nog geen registratie plaatsgevonden en is de politie om die reden op zoek naar de eerlijke vinder.

Het gaat om een witte Norlander sporttas met kinderkleding. Herkent u zich in dit verhaal? Meld u zich dan via 0900-8844 en vraag naar het bureau Terneuzen. Hopelijk krijgt de gedupeerde vrouw haar spullen door deze oproep snel weer terug.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Helene (11-7-2014 om 09:35)
het zegt iets over de dienst en hulp verlening in Terneuzen !! het is echt zeer waardeloos . onbegrip en van het kastje naar de muur gestuurt worden dat is wat er over gebleven is . ook het maatschappelijk werk is ontbonden en dat gaat Aanzet nu overnemen ? de mensen bij Aanzet kunnen het werk nu al niet aan !! wat gaat dit nog worden !?
Marco (11-7-2014 om 08:33)
Ze moeten het eerlijke mensen nog 'lastiger' maken. Accepteer die tas, neem de man zijn gegevens op als hij daarmee instemt en stuur even een mailtje richting de gemeente. Zoveel moeite kan het toch niet zijn om 1x per week iemand alles op te laten halen? Dit motiveert niet echt om spullen netjes aan te geven. Ik wist zelf trouwens ook niet dat je daarvoor naar de gemeente moest. Ik zou ook naar de politie zijn gegaan en volgens mij was dat vroeger ook altijd zo... Zulke nonsens moeten ze echt makkelijker (en dus aantrekkelijker) maken.
Nescio (11-7-2014 om 08:13)
Ik begrijp hier niets van, de vinder had zich toch gemeld bij de politie? Die stuurt de vinder vervolgens naar een gemeenteambtenaar die natuurlijk niet thuis is. Daarnaa gaat de politie op zoek naar de vinder? en waar is de tas dan? en de gedupeerde, hebben ze die al gevonden of ook weer weggestuurd? Kan iemand alstublieft uitleggen waar we mee bezig zijn? werkverschaffing? goed dat er politie is!
R (11-7-2014 om 08:00)
Lekker lomp ook, ze hadden die man zijn naam toch wel even kunnen noteren en het in ontvangst kunnen nemen, en zelf contact kunnen opnemen met de gemeente.
Gerard Van Vooren (11-7-2014 om 07:46)
Heb het zelf ook meegemaakt keer drie paspoorten gevonden bij de politie aangegeven lukte niet moest naar de gemeente aangekomen vroeg die man van de gemeente of ik ze eerst bij de politie wilde aangeven dus ik ga niet herhalen wat ik toen gezegd heb het is allemaal zeer onduidelijk.
Ronald (10-7-2014 om 23:58)
Dat krijg je als je de mensen van het kastje naar de muur stuurt hé ! Buiten de openingssuren van het gemeentehuis, mag je niets verliezen,anders ben je het echt kwijt !
Cookie-instellingen beheren