Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld Terneuzen

Toegevoegd: 30-07-2014, 14.22 uur
Foto 17 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (30-7-2014 om 20:23)
In dit geval was het geen optrekkende vrachtwagen, maar eentje die (waarschijnlijk) door oranje ging. Los van de de afstelling, wanneer je groen krijgt, altijd kijken of dat je daadwerkelijk de kruising over kunt steken. Groen is geen vrijbrief voor blind gas geven. Dit keer is het goed afgelopen, maar de chauffeur van het busje is aan de dood ontsnapt.
Geduld (30-7-2014 om 19:16)
O'ja het ligt weer aan de afstelling van de stoplichten. Durf als bestuurder nu eens te remmen i.p.v. door donker oranje te rijden. Er geldt bij elk stoplicht een ontruimingstijd,dat is de tijd dat het stoplicht de ene rood geeft en de andere groen. Zet je deze te lang lopen ze in Terneuzen weer te piepen dat ze te lang voor rood staan, het is volgens mij daar nooit goed. Trap nou gewoon op de rem met oranje en dit komt niet meer voor,NEE gewoon lekker haasten en het risico nemen op een ongeluk. Nogmaals ,ongevallen bij stoplichten ligt 99 van de 100x bij de bestuurder. Maar blijf vooral klagen en mopperen op de overheid, deze kunnen met al de bezuinigingen zeker een nieuw stoplicht zetten
Lydie De Bruijn (30-7-2014 om 18:56)
Het is onbegrijpelijk dat rijkswaterstaat nog steeds niet doorhad dat die stoplichten een gevaar was voor de weggebruikers. Wij komen er 2 a 3x per week langs, maar we houden ons hart vast en we rijden voorzichtig de kruising op.
kees (30-7-2014 om 18:54)
wat een gezanik over het instellen vd stoplichten, als die op oranje springt, moet je gaan stoppen....
marina (30-7-2014 om 18:43)
als dit de oorzaak is..........dan wordt het inderdaad tijd dat ze er overal eens naar gaan kijken. De schakeltijd aan Westdorpe, de Sassing en bij de Haarmanweg, precies eender. Veel vrachtverkeer komt traag op gang of men rijdt kort achter elkaar en nog door. Wat natuurlijk wel is, als je oprijdt bij een kruising met VRI dan moet de kruising wel vrij zijn van ander verkeer en is in dit geval de bedrijfsauto fout geweest...............
Jos (30-7-2014 om 18:33)
We zullen waarschijnlijk moeten wachten totdat er een ambtenaar van Rijkswaterstaat hier een botsing krijgt door deze zeer slecht afgestelde verkeerslichten. En dan nog zal deze starre bureaucratische instantie niet toegeven dat ze fout zit. Misschien moeten er een tiental doden vallen voordat men wakker schiet. Dus Rijkswaterstaat snurk lekker verder.
Cookie-instellingen beheren