Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde na val Zoutelande

Toegevoegd: 06-08-2014, 03.40 uur - Update: 06-08-2014, 10.03 uur
Door: Rolf de Feijter

ZOUTELANDE - In Zoutelande is vannacht een 20-jarige man uit Breda ernstig gewond geraakt na een val.

Rond 01.50 uur werden brandweer en ambulance gealarmeerd voor een ongeval aan de Langstraat. Ter plaatse bleek dat de man ter hoogte van de Langstraat vlakbij het strand was gevallen. Volgens de politie liep de man naar beneden richting het strand. Vlak voor het strand kwam de man door nog onbekende oorzaak ten val en kwam met zijn hoofd op het asfalt terecht. De man raakte hierbij ernstig gewond. Ook de Rotterdamse traumahelikopter kwam ter plekke om assistentie te verlenen. De helikopter landde op het strand.

Het slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Over de toedracht van het incident is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren