Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 458 km

Kleine buitenbrandjes in Zierikzee

Toegevoegd: 08-11-2003, 22.11 uur
Door: Youri [HVZeeland.nl]

ZIERIKZEE - Vrijdagavond en -nacht was het twee keer raak voor de brandweer van Zierikzee.

Om kwart voor 9 'S avonds kwam er een melding dat er wat in brand stond tegen de J.W v/d Doelschool in Zierikzee. De 4839 ging met prioriteit 1 ter plaatse, gevolgd door de 4849 die met prioriteit 2 ter plaatse ging voor mogelijke assistentie. Bij aankomst bleek het te gaan om een vuilniszak die in brand stond tegen het fietsenhok. Het brandje kon snel geblust worden.


Nog geen 4 uur later ging de pieper opnieuw, nu voor een zeecontainer met papier die in brand zou staan aan de Mosselboomgaard in Zierikzee. Hierop rukte opnieuw de 4839 uit met prio 2. De brand werd geblust met 2 stralen lage druk. 

In beide gevallen is sprake van brandstichting en de politie onderzoekt de zaken. Als u denkt iets gezien te hebben, kunt u contact opnemen met de politie op nummer 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren