Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek fatale brand Schoondijke

Toegevoegd: 19-08-2014, 07.23 uur - Update: 19-08-2014, 10.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHOONDIJKE - De politie doet op dit moment onderzoek in de woning waar in de nacht van maandag op dinsdag een 56-jarige man om het leven kwam.

De technische recherche is een onderzoek gestart in en rond de woning aan de Dorpsstraat. De brand brak rond 01.30 uur uit en binnen korte tijd stond de woning volledig in brand. De brandweer rukte groots uit om het vuur te blussen. Het slachtoffer wat ten tijden van de brand in de woning was is helaas overleden.

De omgeving rondom de woning is afgezet met linten. In deze woning is op 21 juli van dit jaar een hennepkwekerij opgerold. Dit feit wordt ook meegenomen in het onderzoek.

Zie ook:
- Dode bij brand in Schoondijke
- Grote brand in pand Schoondijke


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren